Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Μασάζ προσώπου με...κουτάλι και τα απίστευτα οφέλη του μέσα σε μόνο 12 ημέρες!

Κουτάλι Μασάζ απίστευτα εφέ μόνο σε 12 ημέρες!

Καθώς οι άνθρωποι γερνούν, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι αρχίζουν να έχουν ρυτίδες στο πρόσωπό, μαύρους κύκλους και πρησμένες σακούλες στα μάτια. 

Αυτά είναι φυσιολογικά σημάδια της γήρανσης, γιατί καθώς γερνάμε η ελαστικότητα του δέρματος αρχίζει να μειώνεται και ο υποδόριος ιστός έρχεται στην επιφάνεια. 

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ομορφιά και τη νεανική εμφάνιση του δέρματός σας, συνιστάται αυτό το σπουδαίο μασάζ με κουτάλι, από το διάσημο Γερμανό αισθητικό γιατρό Rene Koch, που μπορεί να σας βοηθήσει.
Τι κάνει αυτό το μασάζ προσώπου τόσο αποτελεσματικό;

 Πρώτα απ 'όλα, είναι η απλότητα - μπορείτε να εξαλείψετε το υπερβολικό υγρό που βρίσκεται στον ιστό, να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσετε τις ορατές λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να αυξήσετε την ελαστικότητα του δέρματος και την ομαλότητα, όλα αυτά στην άνεση του σπιτιού σας και χωρίς κόστος. 

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά σε περίπου 12 ημέρες. 

Ακόμη, πρέπει να γνωρίζετε ότι σε αυτή την περίοδο θα πρέπει να κάνετε το μασάζ προσώπου με κουτάλι σε καθημερινή βάση.
Αυτή η τεχνική μασάζ προσώπου είναι αρκετά εύκολη. Θα χρειαστείτε δύο κουταλάκια του γλυκού (προτιμήστε χάλκινα), ένα μικρό μπολ γεμάτο με ζεστό λάδι (χρησιμοποιήστε κάποιο αιθέριο έλαιο, όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο ή λινέλαιο) και ένα ποτήρι κρύο νερό και μερικά παγάκια.

Μόλις πάρετε αυτά τα πράγματα μπορείτε να αρχίσετε με την ακόλουθη διαδικασία.

1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας σε βάθος απομακρύνοντας όλο το make up. Απλώστε λίγη κρέμα ενυδάτωσης. Εν τω μεταξύ, απολυμάνετε τα κουτάλια χρησιμοποιώντας αλκοόλ και βάλτε τα σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πάγο.
2. Μόλις ''κρυώσουν'' τα κουταλάκια του γλυκού, τα βάζετε στα πάνω βλέφαρα σας. Κρατήστε τα για μερικά δευτερόλεπτα επαναλαμβάνοντας αυτό για 5 φορές. Όταν τα κουτάλια ζεσταθούν, αλλάξτε τα με κρύα. Κάντε την ίδια διαδικασία με τα κάτω βλέφαρά σας. Αυτή η τεχνική είναι σπουδαία για την εξάλειψη των οιδημάτων των βλεφάρων και του πρηξίματος στην περιοχή αυτή.
3. Πριν αρχίσετε με το μασάζ προσώπου, βάλτε τα κουτάλια στο ζεστό λάδι και αφήστε τα για λίγο. Στη συνέχεια, πιέστε τα  ελαφρά στις γραμμές του προσώπου σας.
Θα χρειαστεί να τα περάσετε από τις βασικές γραμμές του προσώπου.
Κουτάλι Μασάζ απίστευτα εφέ μόνο σε 12 ημέρες!  1
Α Ξεκινήστε με το μέτωπο από την κορυφή της μύτης και συνεχίστε μέσα από τους κροτάφους και τη γραμμή της ανάπτυξης των τριχών.
B. Χρησιμοποιήστε το στα βλέφαρα με κυκλικές κινήσεις από την εσωτερική γωνία και πίσω.
C. Χρησιμοποιήστε το στα μάγουλα από την έναρξη των ρουθουνιών έως στους κροτάφους - σχετικά με το πηγούνι κατευθύνετέ το προς τους κροτάφους και στο λαιμό από τη βάση του προς το πηγούνι.
Κάθε μία από αυτές τις κινήσεις θα πρέπει να γίνεται δέκα φορές.
Όταν παρατηρήσετε ότι το κουτάλι δεν ''κυλάει'' στο πρόσωπό σας, θα πρέπει να βάλετε περισσότερο λάδι σε αυτό. 

Μόλις ολοκληρώσετε το μασάζ, χρησιμοποιήστε ζεστό νερό για να καθαρίσετε καλά το πρόσωπό σας.
Ο μέγιστος χρόνος αυτού του μασάζ προσώπου θα πρέπει να φθάνει τα δέκα λεπτά. Ξεκινήστε με 1-2 λεπτά την πρώτη ημέρα και αυξήστε σταδιακά τη διάρκεια κάθε ημέρα. Στο τέλος, το μασάζ θα πρέπει να διαρκεί 10-12 λεπτά.
Μπορείτε να εκτελείτε αυτό το μασάζ σε κάθε περίοδο της ημέρας και μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε όσο θέλετε. 

Τα καλύτερα αποτελέσματα θα γίνουν ορατά, αν συνεχίσετε να κάνετε το μασάζ για 10 συνεχόμενες ημέρες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα