Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Σταματήστε την φαγούρα από τα τσιμπήματα των κουνουπιών σε μόλις 1 λεπτό!

- Πώς λειτουργεί?

Τα κουνούπια εμφανίζονται όταν κάνει ζέστη, επειδή η ζέση και η υγρασία τους ταιριάζει περισσότερο, έτσι έχουμε να κάνουμε με το αφόρητα ενοχλητικό βουητό τους, τα τσιμπήματα τους, την φαγούρα που στη συνέχεια ερεθίζει το δέρμα και δεν μας επιτρέπει να κοιμηθούμε ήσυχοι, και τέλος τα δυσάρεστα κόκκινα οιδήματα που μπορεί να διαρκέσουν μια ολόκληρη εβδομάδα.
Σταματήστε τα Κουνούπια από τον κνησμό σε μόλις 1 λεπτό!
Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουμε αναφέρει περισσότερα κόλπα και τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτά τα παράσιτα, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αυτή η δοκιμασμένη μέθοδος αξίζει να επαναληφθεί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θερμάνετε ένα μεταλλικό κουτάλι με ζεστό νερό, από τη βρύση (περίπου μισό λεπτό), και στη συνέχεια να το βάλετε κατευθείαν στην περιοχή του δαγκώματος. Κρατήστε το κουτάλι σταθερά στο δέρμα για περίπου ένα λεπτό. Όταν βγάλετε το κουτάλι η φαγούρα θα εξαφανιστεί.
Σταματήστε τα Κουνούπια από τον κνησμό σε μόλις 1 λεπτό! 1
Όταν έχουμε τσίμπημα από κουνούπι, καθώς αυτό ρουφάει το αίμα μας, ορισμένες πρωτεΐνες εισάγονται κάτω από το δέρμα που εμποδίζουν την πήξη του αίματος. Αυτές οι πρωτεΐνες είναι η αιτία του κνησμού, αλλά δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε υψηλές θερμοκρασίες - κάτι που επιτυγχάνουμε με την τοποθέτηση του θερμαινόμενου κουταλιού.
Η διόγκωση πιθανότατα θα είναι εκεί για λίγες μέρες ακόμα, αλλά η δυσάρεστη φαγούρα θα εξαφανιστεί.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα