Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

UVK - Ultra Virus Killer : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό

Kρατήστε τον υπολογιστή σας μακρυά από κακόβουλο λογισμικό. Το UVK δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010 ως ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο χειροκίνητης αφαίρεση ιών και παράλληλα ως εργαλείο επισκευής του λειτουργικού συστήματος ενός υπολογιστή. Εισήγαγε πολλές νέες μεθόδους επισκευής όπως το Register system DLLs που τώρα χρησιμοποιείται από άλλες εφαρμογές του ίδιου είδους. 
Από τότε έχει επεκταθεί προσθέτοντας στο δυναμικό του πολλά νέα και χρήσιμα χαρακτηριστικά.Παράλληλα με τις αντιιακές του δυνατότητες περιλαμβάνει και πολλές άλλες όπως η δυνατότητα απεγκατάστασης λογισμικού για τα Windows. Σας επιτρέπει να καταργήσετε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα, υποστηρίζει κατάσταση λειτουργίας χωρίς παρακολούθηση (απεγκατάσταση χωρίς αλληλεπίδραση του χρήστη), αναγκαστική απεγκατάσταση (για προγράμματα που επιμένουν και δεν απεγκαθίστανται) και πολλά άλλα.

Ένα άλλο σημαντικό τμήμα που προστέθηκε πρόσφατα είναι η ανοσοποίηση UVK. Αυτό το χαρακτηριστικό αποτρέπει αποτελεσματικά τις αλλαγές στις πιο ευάλωτες περιοχές του συστήματός σας όπως είναι κλειδιά μητρώου και αρχεία. Το UVK δεν αντικαθιστά το antivirus σας αλλά είναι ένα καλό συμπλήρωμα για μέγιστη προστασίας. Επίσης το τμήμα του σύστηματος επισκευής των αρχείων βελτιστιοποιηθεί και συνεχώς βελτιώνεται. 

 Περιέχει διορθώσεις και τα κατάλληλα εργαλεία για να εκτελέσει την πιο συχνή συντήρηση και εργασίες επισκευής του συστήματος σας. Ακόμη παρέχει πληρπφορίες που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες αν σκοπεύετε να επανεγκαταστήσετε τα Windows ή προσπαθείτε να διαγνώσετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το υλικό. Οι πληροφορίες που μπορούν να εξαχθούν σε ένα αρχείο html. Συμπερασματικά μπορούμε εκείνο που μπορούμε να εξάγουμε σαν ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι το UVK πρέπει να αποτελέσει τον απαραίτητο σύμμαχο του χρήστη για ένα ασφαλές και υγιές λειτουργικό σύστημα. 

 UVK - Ultra Virus Killer :  7.3.2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

          ( Installer) 
  
           (Portable)

lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα