Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

TO ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΟΧΙ»


Με το «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, τόσο περήφανο όσο εκείνο του 1940, ο ελληνικός λαόςβροντοφώναξε στους δανειστές μας ότι δεν σηκώνει τελεσίγραφα. Ακόμα κι αν η Ελλάδα δεν συμμορφώνεται στις συμφωνίες τις οποίες υπογράφει, ακόμα κι αν δεν τις τηρεί, ακόμα κι αν άλλα υπόσχεται κι άλλα κάνει στην πράξη, πάλι οι δανειστές είναι αδικαιολόγητοι όταν με τη συμπεριφορά μας τους βγάζουμε έξω από τα ρούχα τους.

Είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας, όπως δεν δέχθηκε να υποκύψει στα τελεσίγραφα πριν από το δημοψήφισμα, το αυτό θα πράξει και μετά το «ΟΧΙ», που πρέπει να καθιερωθεί σαν εθνική εορτή, όπως εκείνο του 1940.


Και για το άλλο είμαι σίγουρος. Ότι Τσίπρας και Βαρουφάκης θα εξασφαλίσουν καλύτερησυμφωνία. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι τζάμπα έγινε το δημοψήφισμα. Δύο ήταν οι λόγοι που έγινε. Και να μη στείλουν τις προτάσεις τους οι εταίροι με τελεσίγραφο και η ελληνική πλευρά να έχει ένα ατού διαπραγματευτικό, με το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος.

Άρα; Ζόρικα τα πράγματα ο Τσίπρας. Εκτός κι αν συμβεί το απίθανο. Να τη σκαπουλάρει πάλι. Και να υπογράψει χειρώτερη συμφωνία και να αναλάβει αυτός να την υπηρετήσει. Τότε είναι που τα πιάσαμε. Τα λεφτά μας.

Φοβερό, ε; Να μην πετύχει καλύτερη συμφωνία ο Τσίπρας μετά το δημοψήφισμα και να παραμένει πρωθυπουργός για να την υλοποιεί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα