Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο Βαρουφάκης ήταν τελικά ο πιλότος που πέταξε με το F-16 στην Άγκυρα!

Προς τη λύση του οδεύει το μυστήριο που απασχόλησε σήμερα τα διεθνή media, σχετικά με τον Έλληνα πιλότο που προσγειώθηκε στην Τουρκία, με σκοπό να πραγματοποιήσει ανάληψη από ATM, χωρίς όριο
Η φωτογραφία που αποκάλυψε την ταυτότητα του μυστηριώδους πιλότου που σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέταξε μέχρι τα ΑΤΜ της Αγκυρας
Η φωτογραφία που αποκάλυψε την ταυτότητα του μυστηριώδους πιλότου που 
σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέταξε μέχρι τα ΑΤΜ της Αγκυρας
Μια ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με το σχόλιο «Είμαι ο κυρίαρχος των αιθέρων – Οι Ουρανίσκοι είναι δικοί μας», φαίνεται ότι αποκαλύπτει τελικά την ταυτότητα του πιλότου που έφτασε μέχρι τα περίχωρα της Άγκυρας, για να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ.

Στη φωτογραφία, εικονίζεται καθαρά ο Γιάνης Βαρουφάκης, φορώντας τον εξοπλισμό πιλότου F-16. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πτήση του Γιάνη Βαρουφάκη στην Άγκυρα, έγινε κυρίως για λόγους επίδειξης, για να δείξει ότι είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσει κάποιος ΑΤΜ, χωρίς να καθίσει σε ουρά.
Τέλος η φωτογράφιση έγινε για λογαριασμό εφημερίδας της Κένυας, στην οποία ο πρώην υπουργός Οικονομικών έδωσε συνέντευξη.
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αφού απογειώθηκε από την Τουρκία, ο Γιάνης Βαρουφάκης πέρασε από τον Όλυμπο, όπου σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους της φυλής των Κλίνγκον για να καταρτίσουν από κοινού σχέδιο υιοθέτησης του νομίσματός τους, σε περίπτωση Grexit.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα