Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Eνός (3ου) μνημονίου μύρια έπονται


Την Τετάρτη 22 Ιουλίου ψηφίζονται μεταξύ άλλων τα παρακάτω απάνθρωπα μέτρα και καμία σοβαρή κριτική ή αντίδραση από κανέναν!
=> Κατώτατη σύνταξη ΙΚΑ: Στα 180 ευρώ από τα 480 ευρώ που είναι σήμερα για όσους βγαίνουν στην σύνταξη απο 01/07/2015. Αφορά 1 στους 2 που βγαίνουν στην σύνταξη. 
=> Αναπηρική σύνταξη: Στα 87 ευρώ!!! μετά απο εργατικό ατύχημα με 5 έτη εργασίας και 1500 ένσημα!
=> Ανοίγει ο δρόμος και στην Ελλάδα για την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας που θα επιφέρει κατακόρυφη αύξηση των ανέργων και της μιζέριας! Στην Ισπανία το 2013 έγιναν 320.000 κατασχέσεις πρώτης κατοικίας. Το 2014, τουλάχιστον 95 οικογένειες ανά μέρα έμεναν χωρίς στέγη εξαιτίας των κατασχέσεων …

Απο το πρωί αναρωτιέμαι με τι συνείδηση θα τα ψηφίσουν όλα αυτά;
Με τι θράσος θα ξαναντικρίσουν την ταλαιπωρημένη κοινωνία ζητώντας την ψήφο της στις επικείμενες εκλογές, μετά και το φθηνό παιχνιδάκι με το δημοψήφισμα το οποιο απέδειξε πως η χώρα εξακολουθεί να κυβερνάται απο βασιλιάδες που αργά ή πολύ γρήγορα αποδεικνύονται γυμνοί και κατώτεροι των περιστάσεων.
Δείτε το κείμενο της εκστρατείας κατά της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας, και διαδώστε => http://www.viewdocsonline.com/document/pbkz2y


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα