Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Disk Wipe : Διαγράψτε μόνιμα τα δεδομένα σας από σκληρούς δίσκους και άλλα αποθηκευτικά μέσα


Δυστυχώς, η διαμόρφωση του σκληρού σας δίσκου δεν μπορεί να σας βοηθήσει στην εξασφάλιση της μόνιμης διαγραφής των αρχείων σας, αλλά και δεν μπορεί να αντικαταστήσει στην πραγματικότητα τα δεδομένα, και αν και είναι καλύτερη μέθοδος από τη διαγραφή των αρχείων, εξακολουθεί να είναι για τους ειδικούς ένας πολύ εύκολος τρόπος για την ανάκτηση των δεδομένων σας. Η μόνη πραγματική, και πολλές φορές δοκιμασμένη μέθοδος για οριστική απομάκρυνση των δεδομένων (χωρίς να προξενήσουμε βέβαια κάποια βλάβη σε ένα σκληρό δίσκο) είναι μέσω της τεχνολογίας του Disk Wipe.
Στην πραγματικότητα για να διαγράψουμε μόνιμα τα δεδομένα από ένα σκληρό δίσκο δεν αρκεί μόνο το καθάρισμα, έτσι λοιπόν προστίθεται και η εγγραφή αντικατάσταση των δεδομένων πάνω στα δεδομένα που διαγράφονται ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν ξανά. Tο πρόγραμμα καθαρίζει το σκληρό σας δίσκο χρησιμοποιώντας προκαθορισμένους προηγμένους αλγόριθμους, αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα δεδομένα στο δίσκο με μια νέα, τυχαία σειρά δεδομένων, και το κάνει αυτό πολλές φορές, για να εξασφαλίσει ακόμα υψηλότερα επίπεδο ασφάλειας. Λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης μνήμης, όπως USB stick μνήμης, διάφορα SD, mini και micro SD κάρτες και όλες τις συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μνήμη αποθήκευσης και είναι διαμορφωμένα με το σύστημα αρχείων NTFS, FAT ή FAT32 (μερικά mp3 players κάμερες κλπ. ) Η εφαρμογή είναι φορητή, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας, απλά τρέξτε το εικονίδιο της εφαρμογής και να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα.
                                                                              ΒΗΜΑΤΑ
  1. Πατήστε επάνω στο εικονίδιο του σκληρού δίσκου που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε wipe.
  2. Όταν πατήσετε το εικονίδιο wipe θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα σύστημα αρχείων. στα Windows XP Windows Vista και πάνω χρησιμοποιείται συνήθως το σύστημα αρχείων NTFS. Οι παλαιότερες εκδόσεις των Windows μπορούν να χρησιμοποιήσουν Fat32, καθώς και σε μερικά αφαιρούμενα μέσα.
  3.  Στην επόμενη καρτέλα διαλέξτε τον τρόπο διαγραφής επιλέγοντας τον αλγόριθμο  διαγραφής. Αν δεν γνωρίζεται τι ακριβώς να επιλέξετε  αφήστε το ως έχει στην πρώτη επιλογή και πατήστε επόμενο.
  4. Η εφαρμογή διαθέτει ένα ιδιαίτερο τρόπο για να επιβαιβαιώσουμε την εντολή της διαγραφής και αυτή δεν είναι τίποτα άλλο από τα να πληκτρολογήσουμε στο κενό πεδίο τίς λέξεις Erase All. Αυτό γίνεται προφανώς για να αποφύγουμε ΄΄ατυχηματα΄΄ διαγραφής κατά λάθος.
  5. Η διαγραφή του σκληρού σας δίσκου ξεκινάει, ανάλογα τώρα με την χωρητικότητα την ταχύτητα του σκληρού δίσκου και τον αλγόριθμο διαγραφής που θα επιλέξουμε ο χρόνος διαγραφής μπορεί να κυμανθεί έως και αρκετές ώρες. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο χώρος του αποθηκευτικού σας μέσου έχει καθαρίσει πλήρως και τα παλιότερα δεδομένα σας δεν μπορεί κανείς πλέον να τα δεί και να τα ανασύρει.
 Disk Wipe : 1.7

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα