Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο COBRA;




Compression Breakthrough
Το όνομα του είναι κωδικό και βγαίνει από το πρώτο και το δεύτερο γράμμα της λέξης Compression και από το πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο γράμμα της λέξης Breakthrough. Ο ίδιος δεν είναι γνωστός με το πραγματικό του όνομα, επέλεξε όμως αυτό το όνομα αν και παραπέμπει σε όνομα ερπετού.

Ο Cobra δίδει αυτήν την εξήγηση: Η Γη συμπιέζεται εκ των άνω από τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις και από τα κάτω και προς τον ουρανό ελαφριά από τις δυνάμεις του Κινήματος Αντίστασης.

Η περιοχή υπόκειται συνεπώς στην πίεση του Φωτός και οι σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν καμμιά δυνατότητα διαφυγής. Δεν μπορούν να ξεφύγουν μέσα από σκουληκότρυπες, αστρικές πύλες (stargates) ή με θαλάμους τηλεμεταφοράς στο διάστημα. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν διαστημικά οχήματα οποιουδήποτε μυστικού διαστημικού προγράμματος. Δεν μπορούν να σκάψουν υπόγειες τρύπες για να κρυφτούν εκεί. Δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε στο χαμηλότερο αστρικό επίπεδο!

Ο Cobra ισχυρίζεται ότι τις πληροφορίες του τις παίρνει από τους Πλειάδειους, αν και οι Πλειάδειοι σύμφωνα με τον στρατηγό Καλογεράκη "...κατά κανόνα είναι καχύποπτοι και κρυψίνοες. Διάκεινται φιλικά προς τους ανθρώπους της Γαίας αλλά δεν τους εμπιστεύονται. Θέλουν να διατηρήσουν τον πλανήτη ελεύθερο από την κυριαρχία των αποστατών προς ίδιον όφελος, καιροσκοπούν και ανάλογα θα εκδηλώσουν τις προθέσεις τους στο μέλλον, εχθρικές ή φιλικές"..

Οι Πλειάδειοι απέκρυψαν από τον Cobra την πραγματική ταυτότητα του κομήτη "Ison" μεταδίδοντας του ότι πρόκειται για έναν πραγματικό κομήτη, ενώ επρόκειτο για μεγάλο σκάφος των Ερπετοειδών, το οποίο προσπαθούσε να προσεγγίσει την Γη για να παραλάβει υψηλόβαθμους αποστάτες, αλλά το Αρκτουριανό σκάφος "Αθηνά" το διέλυσε!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα