Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

COBRA: - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CABAL!

THE PORTAL


Η τελευταία συνέντευξη του Cobra..
- Ο Βαρουφάκης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Μέλη της Ελληνικής κυβέρνησης απειλήθηκαν, τόσο τα ίδια όσο και οι οικογένειες τους! Η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) πρότεινε βοήθεια στην Ελλάδα αλλά αυτό εξαγρίωσε την Cabal με αποτέλεσμα να ενταθεί η διαμάχη μεταξύ των.
- Η JP Morgan ελέγχει με δικό της λογισμικό το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, αλλά πριν λίγες μέρες οι Φωτεινές Δυνάμεις κάνοντας μια πρόβα τζενεράλε, το ξεπέρασαν!
- Η Αμερικανική κυβέρνηση προχωρεί σε νομοθετική ρύθμιση υποχρεωτικών εμβολιασμών σε παιδιά, γεγονός που έχει άμεση σχέση με τους "ξαφνικούς" θανάτους 8 ολιστικών ιατρών στις ΗΠΑ.

- Ο Χένρυ Κίσσιγκερ είναι ο πρόεδρος της "επιτροπής των 200" που ανέφερε ο Lt Gonzales (πρόκειται για τον David Wilcock) στον Corey Goody, ο οποίος είναι ενσαρκωμένο ερπετό από τον αστερισμό του Δράκοντος. Του απομένει ελάχιστος χρόνος ζωής, εκτός κι' αν τον προλάβει η επέμβαση των Γαλαξιακών Δυνάμεων, οπότε θα συλληφθεί και θα σταλεί στον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο για ολική αναδιάταξη!
- Πολλοί άνθρωποι που επισκέπτονται τα αγρογλυφικά, αναφέρουν πως αισθάνονται αδιαθεσία. Αυτό είναι σωστό διότι η θετική ενέργεια παραμένει στον χώρο των αγρογλυφικών, η οποία δρα θετικά και αποτοξινώνει!
- Η ψυχές όλων δημιουργήθηκαν από την αλληλοεπίδραση της Πηγής και της τυχαιότητας της Κοσμικής Ανωμαλίας, δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις, διότι ο μόνος τρόπος για να απορροφήσει την ανωμαλία η Πηγή, είναι να την βιώσει η ίδια. Επομένως οι ψυχές είναι προβολές της Πηγής εντός της Κοσμικής Ανωμαλίας.
- Η ομάδα "Χίμαιρα" από την δεκαετία του '40 ενεργοποίησε έναν υπερ-υπολογιστή με την βοήθεια του οποίου επέβλεπε την εμφύτευση εμφυτευμάτων (implants) στον πληθυσμό της επιφάνειας.Το πρόγραμμα αυτό αναβαθμίστηκε μετά την εισβολή των "Αρχόντων" (των αποστατών του Ωρίωνα) το 1996. Αν όμως επιχειρήσουν τώρα την χρήση του μαζί με την Cabal, τους περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα