Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Πώς κατάφερα να θεραπεύσω τον καρκίνο του δέρματος της μητέρας μου στο σπίτι!

coconutoil_baking_soda-597x400
Τα τελευταία 3 χρόνια, η μητέρα μου  υποφέρει από έναν τύπο καρκίνου του δέρματος που ονομάζεται βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Αυτή είναι η λιγότερο επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος, θεωρείται ως μη-απειλητική για τη ζωή από τον ιατρικό κλάδο, σε αντίθεση με την πιο κακοήθη μορφή καρκίνου του δέρματος που είναι γνωστή ως μελάνωμα.
Το βασικοκυτταρικό ξεκίνησε ως μία μικρή κόκκινη βλάβη στην κορυφή του κεφαλιού της μητέρας μου. Άρχισε να αιμορραγεί, στη συνέχεια έκανε πληγή (κρούστα), κατόπιν αιμορραγία και πάλι και στη συνέχεια πάλι κρούστα.
Η πληγή συνέχισε να αναπτύσσεται και κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων σχεδόν τετραπλασιάστηκε σε μέγεθος. Όχι μόνο μεγάλωσε σε πλάτος, αλλά και σε μέγεθος. Δυστυχώς, χρειάστηκε πολύ πριν η μητέρα μου τελικά αποφασίσει να πάει στο γιατρό.
Πήγαμε σε έναν δερματολόγο που μας συστήθηκε από το γιατρό της. Μια βιοψία έγινε και η αλλοίωση επιβεβαιώθηκε ως καρκινική.Κατά την αρχική διαβούλευση ο δερματολόγος είπε ότι λέει κάθε γιατρός: "Δεν υπάρχει θεραπεία για το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, αλλά μπορούμε να το αφαιρέσουμε χειρουργικά" 
Εκείνος δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι δεν θα επιστρέψει. Παρ'όλ'αυτά,  προγραμματίστηκε ένα ραντεβού για να αφαιρεθεί.
Όχι πολύ καιρό μετά την επέμβαση, το βασικοκυτταρικό  επέστρεψε - αυτή τη φορά χειρότερο. Φάνηκε να αυξάνεται πολύ πιο γρήγορα, και μέσα σε δύο εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση η αιμορραγία και η εφελκιδοποίηση (αποξηραμένες κρούστες) ήταν πάλι πίσω. Ήταν εξαιρετικά απογοητευτικό το θέαμα αυτό, και πραγματικά αισθάνθηκα αδύναμος επί του θέματος. Πήρα την απόφαση να πάω στο δερματολόγο με τη μητέρα μου για την επόμενη επίσκεψή της, και ήμουν διατεθειμένος να τον ρωτήσω μια πληθώρα ερωτημάτων, με πρώτη μου ερώτηση, "Τι στο καλό είναι αυτό το πράγμα ???" 
Τότε έμαθα τον ιατρικό όρο για αυτό το είδος του καρκίνου του δέρματος.
Παίρνοντας τα πράγματα στα χέρια μας
Εξοπλισμένος με τον όρο «βασικοκυτταρικό καρκίνωμα και το Google, ερεύνησα ό, τι μπορούσα για αυτό, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών θεραπειών. Θυμήθηκα την ανάγνωση κάποιων άρθρων σχετικά με το πώς το διττανθρακικό νάτριο ή σόδα, έχει υψηλό ποσοστό επιτυχίας με διάφορους τύπους καρκίνων, έτσι έψαξα την τοπική χρήση της μαγειρικής σόδας στο βασικοκυτταρικό καρκίνωμαΠαραδόξως, βρήκα αρκετές προσωπικές μαρτυρίες από ανθρώπους που είχαν θεραπευθεί από αυτό το καρκίνωμα εντελώς, χρησιμοποιώντας μόνο μαγειρική σόδα και νερό . Ο καρκίνος δεν μπορεί να ευδοκιμήσει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον. Και αυτό είναι ακριβώς που παράγει η σόδα.
Η μητέρα μου είχε προσπαθήσει ήδη δυο φορές να αφαιρέσει χειρουργικά το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα  πριν με αφήσει τελικά να προσπαθήσω τη θεραπεία με μαγειρική σόδα. Και πριν από 5 εβδομάδες άρχισε αυτή τη θεραπεία.
Τροποποίησα το αφέψημα χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας αντί του νερού, καθώς το ακατέργαστο οργανικό λάδι καρύδας βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Ανάμιξα ένα μέρος σόδας με ένα μέρος ελαίου καρύδας (ένα κουταλάκι του γλυκού το καθένα) σε ένα σφηνάκι και τα ανακάτευσα μέχρι που έγιναν μια εύπλαστη πάστα, η οποία είναι αυτή που εφάρμοσα στην πάσχουσα περιοχή. Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εκπληκτικά.
Λάβετε υπόψη ότι η μητέρα μου είχε αρχίσει από μικρή ηλικία να αντιμετωπίζει πρόβλημα με απώλεια μαλλιών. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα των λιγότερων μαλλιών ήταν πολύ πιο εύκολο να εφαρμόσω την θεραπεία, και το αποτέλεσμα της θεραπείας ήταν πιο ορατό.
1-Φεβρουάριος-13
1) 13 Φεβρουαρίου - Ημέρα 1
2-Φεβ-17
2) 17 Φεβρουάριου - Ημέρα 5
1) 13 Φεβρουαρίου - Ημέρα 1: Την πρώτη νύχτα μετά από δύο εφαρμογές κατά τη διάρκεια της ημέρας, όλη η κρούστα έπεσε από μόνη της. Η περιοχή ήταν πολύ τρυφερή, και το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα αποκαλύφθηκε ως σαρκώδης βολβός του δέρματος που εύκολα αιμορραγεί όταν εφαρμόζεται ακόμη και η ελάχιστη πίεση.
2) 17 Φεβρουαρίου - Ημέρα 5:   Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα άρχισε να συρρικνώνεται σε μέγεθος. Η περιοχή του δέρματος γύρω από όπου η υπήρχε η κρούστα είχε αρχίσει να πέφτει, αλλά το λάδι καρύδας βοήθησε να καθαριστεί όλο το νεκρό δέρμα.
3-Φεβ-18
3) 18η Φεβρουαρίου - Ημέρα 6
4-Φεβ-23
4) 23η Φεβρουαρίου - Ημέρα 11
5) 26 Φεβρουαρίου - Ημέρα 14:   Η ανοικτή πληγή, όπου υπήρχε το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είχε αρχίσει να μικραίνει. 

6) 2η Μαρτίου  - Ημέρα 18: Η πληγείσα περιοχή άρχισε να αυτοεπουλώνεται, κλείνοντας την πληγή. Η περιοχή ήταν ακόμα πολύ τρυφερή και ευαίσθητη, έτσι σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε τη σόδα και το λάδι καρύδας και εφαρμόσαμε Polysporin αντ 'αυτών.
7-Μαρ-6
7) 6 Μαρτίου - Ημέρα 22
8-Μαρ-22
8) 22 Μαρτίου - Ημέρα 38
7) 6 Μαρτίου - Ημέρα 22: Η πληγή είχε κλείσει εξ ολοκλήρου. Κάναμε σχολαστικό καθαρισμό της περιοχής απαλά και απομακρύναμε ότι είχε απομείνει από το νεκρό δέρμα. 

8) 6 Μάρτη - σήμερα: Η επιφάνεια του δέρματος έχει παραμείνει καθαρή από το βασικοκυτταρικό καρκίνωμαΠρος το παρόν ακόμα συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε την μαγειρική σόδα και το λάδι καρύδας καθημερινά, μαζί με μηλόξυδο εμποτισμένο σε βαμβάκι που τοποθετούμε πάνω από την περιοχή ώστε να φθάσει στη ρίζα του βασικοκυτταρικού καρκινώματος

Η μητέρα μου θα προγραμματίζει τακτικές εξετάσεις παρακολούθησης με τον γιατρό της, καθώς και βιοψία.
Η μέθοδος που χρησιμοποίησα
- Ακατέργαστο βιολογικό έλαιο καρύδας (η μάρκα που χρησιμοποίησα ήταν Artisana) 
Μαγειρική σόδα χωρίς αλουμίνιο (αγόρασα από ένα κατάστημα ολιστικής 
υγιεινής διατροφής) 
- Ένα ποτηράκι (σφηνάκι), για την αποτελεσματική ανάμειξη του μείγματος μέσα 
- Κάτι για να ανακατεύετε το μείγμα, χρησιμοποίησα τη στενό λαβή ενός μικρού μεταλλικού κουτταλιού. 
Αντιβιοτική αλοιφή Polysporin Triple 3 , ή οποιαδήποτε άλλη αντιβιοτική αλοιφή για εφαρμογή  τη νύχτα
Ανακάτεψα 1 μέρος μαγειρικής σόδας και 1 μέρος λάδι καρύδας σε ένα σφηνάκι μέχρι που έγινε μια εύπλαστη πάστα που ήταν εύκολο να εφαρμοστεί.

 Έριξα λίγο ζεστό νερό στο σφηνάκι, ώστε να λιώσει το λάδι καρύδας γρηγορότερα και να εφαρμόζεται ευκολότερα
Χρησιμοποιώντας τη λαβή του κουταλιού ανακάτεψα, και εφάρμοσα το μείγμα στην προσβεβλημένη περιοχή. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΤΡΙΨΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΛΗΓΗ. Αντ 'αυτού ΤΗΝ ΑΠΛΩΣΑ ΑΠΑΛΑ στην περιοχή και την άφησα να παραμείνει εκεί για όσο το δυνατόν περισσότερο. Τοποθέτησα ένα σκουφάκι μπάνιου από πάνω για να κρατήσει την αλοιφή στη θέση της.
Στόχος μου ήταν οι 3 εφαρμογές την ημέρα για την πρώτη εβδομάδα, και 2 για την δεύτερη εβδομάδα, και φρόντισα να καθαρίζω σωστά την πληγείσα περιοχή πριν από κάθε εφαρμογή.
Ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα έχει ρίζες που φτάνουν πολύ βαθύτερα στο δέρμα από αυτές που φαίνονται, δεν είναι μόνο στην επιφάνεια, κι αυτό που έμαθα είναι ότι είναι σημαντικό να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη θεραπεία πολύ περισσότερο, ακόμα και όταν το δέρμα έχει πλήρως επουλωθεί.
Τι μάθαμε όλοι από αυτή την εμπειρία
Κοιτάζοντας πίσω, στην αρχή όλης αυτής της εμπειρίας, συνειδητοποιώ ότι ήμουν επιφυλακτικός ακριβώς όσο οι περισσότεροι άνθρωποι απέναντι σε μια επιτυχή θεραπεία που κοστίζει μόνο μερικά δολάρια, για να μην αναφέρουμε μια θεραπεία που κάθεται στο ντουλάπι της κουζίνας μου! Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί μια απλή λύση όπως η μαγειρική σόδα και το λάδι καρύδας θα παραμεριστεί προς όφελος μιας πιο «σοφιστικέ» θεραπείας.
Η γνώμη μου είναι ότι έχουμε πειστεί σε μεγάλο βαθμό από την ιατρική βιομηχανία να πιστεύουμε ότι δεν έχουμε απολύτως καμία εξουσία επί της δικής μας σωματικής και ψυχικής υγείας, και ότι οι λύσεις και οι θεραπείες για να ασθένειες μας βρίσκονται πολύ πέρα από τις δυνατότητές μας. Ότι μόνο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μπορεί να αγοράσει μια θεραπεία. 
Δεν ξέρω αν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.
Καθ 'όλη την πορεία της θεραπείας της μητέρας μου, ολόκληρη η οικογένειά μου βίωσε από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι ή εναλλακτική θεραπεία . Όχι μόνο είναι αποτελεσματική - είναι προσιτή, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες. Περιττό να πούμε ότι, η γνώμη της οικογένειάς μου υπέρ της mainstream / αλλοπαθητικής ιατρικής έχει μετατοπιστεί σημαντικά.
Η ελπίδα μου είναι ότι οι άνθρωποι που περνούν από μια παρόμοια εμπειρία θα πρέπει να καταλάβουν ότι η δύναμη είναι στα χέρια τους για να θεραπεύσουν τον εαυτό τους. Κανείς δεν πρόκειται να μας τροφοδοτήσει την αλήθεια με το κουταλάκι για το πώς να μπορούμε να θεραπεύουμε χρησιμοποιώντας απλές και προσιτές μεθόδους - κυρίως από τον ιατρικό κλάδο. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας έρευνα και να ανακτήσουμε τη θεραπευτική δύναμη μας.
**** UPDATE 5η Ιουλίου ****
Γεια σε όλους! Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν με τη μητέρα μου και το βασικοκυτταρικό καρκίνωμαΌπως το άρθρο και οι εικόνες μου δείχνουν, ολόκληρη η επιφάνεια του δέρματος καθάρισε από την αρχή του Μαρτίου.
Κάποια στιγμή, τον Απρίλιο συνόδευσα την μητέρα μου σε μια επίσκεψη στο γιατρό της για να αναμεταδώσω τις λεπτομέρειες της όλης αυτής εμπειρίας, και έφερα τις εικόνες που τεκμηρίωναν τη διαδικασία. Ο γιατρός ήταν πολύ εντυπωσιασμένος με την ανταπόκριση του βασικοκυτταρικού καρκινώματος στο λάδι καρύδας και της μαγειρικής σόδας. Αλλά για να είμαστε σίγουροι πρότεινε στη μητέρα μου να επισκεφτεί έναν δερματολόγο (έναν άλλο αυτή τη φορά, ο οποίος είναι προφανώς πολύ καλός), έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει καλύτερη εκτίμηση και μια βιοψία. Ο διορισμός αυτός έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουλίου.
Σταματήσαμε τη χρήση της θεραπείας, τον Απρίλιο - εν μέρει επειδή ήμουν πολύ απασχολημένος με τον σχεδιασμό ενός μεγάλου ταξιδιού τον Μάιο, και εν μέρει επειδή ήμασταν περίεργοι να δούμε τι θα συμβεί αν απλά αφήναμε την πληγείσα περιοχή χωρίς καμία επεξεργασία. Η περιοχή παρέμεινε διαυγής μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.
Στις αρχές του Ιουνίου παρατηρήσαμε τη μικρή βλάβη να επιστρέφει, στο συνήθη τόπο του. Ήμασταν σε διακοπές εκείνη την περίοδο και περίμεναμε μέχρι να επιστρέψουμε για να συνεχίσουμε την θεραπεία. Προς το τέλος του Ιουνίου αρχίσαμε να εφαρμόζουμε τη σόδα και το λάδι καρύδας, με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με οργανικό μηλόξυδο. Μέσα σε μόνο μια μέρα το δέρμα άρχισε να ξεκαθαρίζει και πάλι. Η κρούστα έπεσε από την πρώτη μέρα και μέσα σε 2 ημέρες η περιοχή είχε επουλωθεί. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τη θεραπεία.
Είναι προφανές ότι η θεραπεία λειτουργεί σε μια επίπεδη επιφάνεια. Ο καρκίνος φαίνεται να ανταποκρίνεται καθώς συρρικνώνεται και καθαρίζει. Αλλά το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα έχει ρίζες κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Εμείς προσπαθούμε να εξακριβώσουμε σε αυτό το σημείο αν η θεραπεία θα εξαλείψει τελικά την ρίζα του βασικοκυτταρικού καρκινώματος, αν συνεχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε, ακόμα και όταν η επιφάνεια του δέρματος είναι απολύτως καθαρή.
Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειώσουμε, το οποία προσπαθώ να κάνω τη  μητέρα μου να καταλάβει, είναι ότι η διαδικασία της επούλωσης του καρκίνου είναι ολιστική, που σημαίνει ότι δεν είναι απλά μια ''ασημένια σφαίρα'' λύσης που θεραπεύει (στην περίπτωση αυτή με τοπική εφαρμογή). Είναι μια συγχώνευση διαφορετικών λεπτομερειών επούλωσης που εργάζονται για να κρατήσουν το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σε μια δόνηση που ο καρκίνος δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. Αυτό περιλαμβάνει μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής, την αποβολή των τοξινών από το σώμα, μια θετική νοοτροπία, και την ενσωμάτωση άλλων θεραπευτικών πρακτικών, όπως το ρέικι, τον βελονισμό και τη γιόγκα / διαλογισμού.
Έχω ακούσει από την προσωπική εμπειρία άλλων ανθρώπων ότι η λήψη ορισμένων βιταμινών και συμπληρωμάτων ήταν πολύ χρήσιμη για την καταπολέμηση του καρκίνου του δέρματος τους, σε συνδυασμό με τοπική εφαρμογή. Είναι λογικό, δεδομένου ότι η σωστή διατροφή επιτρέπει στο σώμα να θεραπεύσει τον εαυτό του. Θα εξετάσουμε αυτό και για τη μητέρα μου.
Θα κάνω και πάλι μια ενημερωμένη έκδοση αυτού του άρθρου κατά τη λήψη περαιτέρω πληροφοριών και αποτελεσμάτων. 
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμβολή σας και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, είναι ωραίο να αποκτήσετε ένα ευρύ φάσμα προοπτικών σχετικά με το θέμα.
Ευλογίες, Namaste και πολλή αγάπη, 

Kyneret
collective-evolution

worldtruth

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα