Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!


Να ξεκαθαρίσω κατ' αρχήν ότι το θέμα δεν είναι για γέλια. Έχει να κάνει με το, δικαιολογημένα προκλητικό για πολλούς, γέλιο, όχι απλό χαμόγελο του πρωθυπουργού, αλλά εξηγούμαι ότι προσεγγίζω το ζήτημα με κάθε σοβαρότητα. Με επιστημονικότητα.

Αλήθεια, γιατί σα χάχας, και πραγματικά χωρίς λόγο, ο Αλέξης Τσίπρας περιφέρεται ανά τας Ευρώπας φορώντας ένα πλατύ χαμόγελο, ένα γέλιο, λες και κάποιος δίπλα του, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ του έχει πει ένα ανέκδοτο. Γιατί;

Συμβαίνει. Άνθρωποι αγέλαστοι να έχουν συλληφθεί να χασκογελάνε χωρίς λόγο. Συνομιλείς με τον σοβαρότατο και αξιοπρεπέστατο άνθρωπο κι αυτός χωρίς να ακούσει κάποιο αστείο, χωρίς να συμβεί κάτι διασκεδαστικό γύρω του, την ώρα που μιλάει ξεσπάει σε γέλια. Ξεκαρδίζεται. Γιατί;


Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, ψυχίατρους, τους τρελλογιατρούς γενικώς, οι αιτίες είναι διάφορες. Μία, πιθανόν από αμηχανία. Μια άλλη αιτία, το ξέσπασμα για να ξεπεράσει ο οργανισμός μια νεύρωση. Ένα τσίτωμα μέσα του. Ένα άγχος.

Η συγκεκριμένη περίπτωση Τσίπρα. Σχολιάζουν οι άσχετοι ότι είναι απαράδεκτο να βλέπουν τον πρωθυπουργό στις πιο δύσκολες στιγμές της Ελλάδος αυτός να... γελάει. Τόσο ασυναίσθητος είναι!

Για σιγά, ρε. Το γέλιο του Τσίπρα το πιθανότερο οφείλεται στην ανησυχία του, όχι στον σταρχιδισμό του στις επαφές με τους Ευρωπαίους. Για αναλογιστείτε το τεράστιο βάρος που αυτός, ειδικά αυτός σηκώνει.

Ύστερα είναι και το άλλο. Η Ευρώπη όλη, ο πλανήτης όλος ασχολείται με τον... Τσίπρα! Ποιος είμαι, ρε, σου λέει το παλληκάρι. Σαν έργο του σινεμά. Ένας τίποτας, όχι κάποιος ηγέτης καταξιωμένος, μάλιστα μεγάλης και ισχυρής χώρας. Ένας μπροστινός κόμματος που το 2009 είχε 5% στην κωλοελλάδα έγινε το Νο1 πρόσωπο αναφοράς παγκοσμίως. Ούτε ο ίδιος να το πιστέψει είναι εύκολο. Να, γιατί του... ξεφεύγει ένα αθώο και απονεχοποιημένο άνοιγμα των χειλέων του δίπλα στα πρόσωπα που αποφασίζουν πως θα κάτσουν τα ζάρια στη γη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα