Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Πώς τη στρώνεις τη γυναίκα



Βαρέθηκα να βλέπω άντρες που μυξοκλαίνε. Την έχουμε ακούσει όλοι αυτήν την ιστορία που ο τύπος τα έδωσε όλα, δεν κράτησε τίποτα καβάτζα και στο τέλος πήρε (να το πω ευγενικά) το Πούλιτζερ.

Βγαίνεις και διαλαλείς πως είναι μια κακιά μάγισσα που πλάνεψε την καρδιά σου, δεν εκτίμησε εσένα, το καλύτερο παιδί, σε έλιωσε σαν πασχαλιάτικη λαμπάδα, κι άλλες τέτοιες φανφάρες. Πήγαινε επιτέλους και σβήσε όλες τις καψούρικες αναρτήσεις από το προφίλ σου και κάτσε μετά να τα πούμε.
Σε βλέπω, τελείωνε.Τα έκανες; Ωραία, συνεχίζω.
Η γυναίκα στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ ευκολονόητο ον. Φτάνει να ξέρεις λίγα Σανσκριτικά, μια ιδέα κβαντομηχανικής άντε και λίγη Γραμμική Β. Εφόσον τα συνδυάσεις όλα μαζί, θα μπορέσεις να μπεις στο μυαλό της και να την έχεις μονίμως του χεριού σου. Τώρα σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τίποτα από τα παραπάνω, συνέχισε να διαβάζεις.
Αρχικά πρέπει να αποδεχτούμε πως καμιά δεν είναι εύκολη. Δεν υπάρχουν εύκολες, αδελφέ. Υπάρχουν μάγκες που ξέρουν να προβλέπουν τις κινήσεις τους, και τύποι πιο προβλέψιμοι κι από δελτίο της ΕΜΥ σε επανάληψη. Να παίζεις με όλες στα ίσα λες και είναι τελικός. Είτε είναι σχέση σου, είτε τραβιέστε, είτε απλά την ψήνεις.

Έπειτα πρέπει να προσδιορίσουμε τι εστί γυνή. Πολλοί έχουν πει πως είναι θάλασσα, διάβολος, αέρας, μέχρι και πατάτες στο σουβλάκι. Εντάξει, ναι, μπορεί να είναι και όλα τα παραπάνω. Όμως πραγματικό θηλυκό σημαίνει καυτό λιωμένο μέταλλο. Κι αν είσαι άπειρος και πας να το πιάσεις με γυμνά χέρια, σίγουρα θα σε κεράσει εγκαύματα 4ου βαθμού.
Ο σωστός παίχτης αποκτάει εργαλεία με τα χρόνια για να την κάνει ό,τι γουστάρει. Δύο μέτρα σχοινί και ένα λουρί για να τη δένει στο καλοριφέρ όποτε δεν κάθεται φρόνιμα και να τη μαστιγώνει.
Αστειεύομαι, ρε γρόθε! Που σου γυάλισε το μάτι αμέσως. Αυτά γίνονται μόνο στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι.
Το πραγματικό εργαλείο είναι ο χαρακτήρας σου και ό,τι απορρέει από αυτόν. Συμπεριφορά, ομιλία, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια είναι το τετράπτυχο της επιτυχίας.
Θα μου πεις τώρα ότι τα ξέρεις όλα αυτά ήδη. Όχι δεν τα ξέρεις. Τα έχεις παραφράσει, όπως είχα κάνει κι εγώ παλαιότερα. Θα εξηγηθώ ευθύς αμέσως.
Όταν λέω ειλικρίνεια δεν εννοώ να μη λες ψέματα μόνο σε αυτήν, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Αν αυτή έχει τα κότσια να σου ξεκαθαρίσει πως μια κατάσταση είναι de facto και δεν αλλάζει, εσύ έχε τα επί δύο να πεις πως ενοχλείσαι και δε γουστάρεις να γίνεται. Όχι «ναι μωρό» και την κρίσιμη στιγμή να ωρύεσαι σαν χιμπατζής, γιατί πλέον θα είναι πολύ αργά. Αυτή έχει εκλάβει από την αρχή πως θα γίνει το δικό της κι εσύ ακούγεσαι πλέον σαν παράσιτο ραδιοφώνου.
Κι αυτή η συμπεριφορά σου. Βελτίωσε τη λίγο. Καταλαβαίνω πως είσαι καψούρης, πως θέλεις να της τα δώσεις όλα μονομιάς, μέχρι και τους δακτυλίους του Κρόνου να της περάσεις βέρα. Μάντεψε. Δε φτάνει μόνο αυτό. Κρατήσου λίγο ντε.  Άσ' την να κερδίσει ένα κομμάτι σου μόνη της. Με λίγα λόγια, να ανακαλύψει πράγματα για σένα χωρίς εσύ να τα προβάλεις. Τώρα που μπήκαμε στον 21ο αιώνα και έχει πάρει ισάξια θέση μαζί σου στην πιάτσα του έρωτα, άσε την να σε διεκδικήσει και λίγο. Και σένα θα σ’ αρέσει, κι εκείνη θα το χαρεί.
Ξέρεις γιατί κολλάνε με τα κακά παιδιά; Γιατί θέλουν να τους έχουν και δεν μπορούν. Αν σε κερδίσει με κόπο θα σε προσέχει σαν φυλαχτό. Μη γίνεσαι δεδομένος.
Μάθε να είσαι αξιοπρεπής επιτέλους. Μην το συγχέεις με τον εγωισμό. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Εγωιστής είναι αυτός που έχει άδικο και επιμένει. Αν έχεις δίκιο, όμως, να το στηρίζεις μέχρι τέλους.
Μην πάρεις τηλέφωνο, μη στείλεις μήνυμα. Κάτσε εκεί και βράσε στο ζουμί σου καλύτερα. Σε κάποια πράγματα πρέπει να είσαι απόλυτος. Το γουστάρει κι ας μην το παραδέχεται και σου υπόσχομαι πως θα σε πάρει αυτή. Αν ήθελε κοκοράκι, έχει και στη λαϊκή.
Κάθε φορά που βλέπω παλικάρι να είναι σωστό και να κάνει πίσω, σκέφτομαι πως οι παντελονάτες γυναίκες είναι πλέον πολύ περισσότερες από εμάς, γαμώτο.
Σταμάτα να είσαι παρλαπίπας και να λες τη γνώμη σου για τα πάντα μπροστά της. Βασικά, σταμάτα να μιλάς όταν δεν κατέχεις το θέμα. Είναι ωραίο με τους κολλητούς όταν πίνετε τσίπουρα. Όμως με αυτήν τα πράγματα είναι διαφορετικά, αδελφέ.
Μην πετάγεσαι συνέχεια, ρε γελοίε, πες καλύτερα «δεν ξέρω». Δεν είναι ντροπή.
Επίσης, κανένα πόντο δεν παίρνεις λέγοντας μεγάλα λόγια που δε θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας αργότερα. Από το να τάξεις υπερατλαντικά ταξίδια, μέχρι μια βόλτα στο πάρκο. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, μην το αναφέρεις καθόλου. Αυτομάτως σε βαφτίζει ανίκανο.
Να το πω απλά; Μη γίνεσαι άντρας με πιο πολλά κιλά στις αμυγδαλές απ’ ό,τι εκεί που πρέπει.
Για να τα συνοψίσω.
Δε φταίει αυτή που είσαι σαλιάρης και δε μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Αν ήθελε να της ξύνουν την καμπούρα, θα έπαιρνε από εκείνα τα πλαστικά χεράκια που πωλούν στα πανηγύρια (αυτά που κάνουν τον περίεργο θόρυβο).
Σύντροφο, θέλει, να μπορεί να βασιστεί πάνω του. Που θα τονίσει τα λάθη της κοιτώντας τη στα μάτια με θράσος χωρίς να κάνει πίσω. Να μη φοβάται να πει τη γνώμη του μη δεν την ικανοποιήσει η απάντηση.
Τέλος, η χρυσή τομή είναι να νιώθει πως είσαι από πάνω, χωρίς να αισθάνεται μειωμένη.
Αν παριστάνεις το θαυμαστή συνέχεια, τον πρωταγωνιστή θα τον κάνει ο επόμενος, ενώ εσύ θα ονομαστείς ένας ακόμα κομπάρσος που πέρασε απ’ τη ζωή της.
Καλό κουράγιο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα