Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Μήνυμα προς όλους τους πνευματικούς ανθρώπους της Ελλάδος

argiris-postΑγαπητοί μου,


Βρισκόμαστε στην κορύφωση της μετάβασης της ανθρωπότητα από την 3η στην 5η διάσταση της κοινής συλλογικής συνειδητότητας. Αυτό το περιμέναμε από το 2000 από τις ομιλίες όλων των πνευματικών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ( Steve and Barbara Rother, ντοκιμαντέρ: The Living MatrixThe SecretWhat The Bleep Do We Know? κ.α.)


Για πρώτη φορά ως άνθρωποι κατανοούμε την πραγματικότητά μας όχι μόνο λογικά, αλλά και συναισθηματικά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στην συλλογική συνειδητότητα από την αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης.


Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Σημασία έχει ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε ένα πρακτικό ζήτημα με συναισθηματικούς όρους.


Ο μόνος τρόπος που έχουμε ως άνθρωποι επιλέξει, να αλλάζουμε δόνηση, στάση, συνειδητότητα είναι μέσω μιας κρίσης. Πιέζουμε τον εαυτό μας μέχρι να φτάσει στο σημείο που δεν αντέχει άλλο για να κάνει μια αλλαγή.


Η μετάβαση έχει συμβεί και η Ελλάδα, όπως λέει και ο Επίκουρος καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μάνος Δανέζης θα είναι αυτή που θα μεταφέρει στην ανθρωπότητα ξανά το Φως του πολιτισμού και των πιο πρωταρχικών ανθρώπινων αξιών: Αγάπη, Αποδοχή, Φροντίδα, Ανιδιοτέλεια.


Οι αλλαγές είναι πάντα εσωτερικές. Πρώτα αλλάζουμε τον εαυτό μας και μετά τον κόσμο.


Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο όταν μια αλλαγή συμβαίνει σε συλλογικό επίπεδο σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι (πάνω από το κρίσιμο μέγεθος που ορίζεται από τα πειράματα που γίνανε για τους πολέμους στην μέση ανατολή και ορίσθηκε στα 7.000 άτομα) έχουν αλλάξει (μόνιμα) τον εαυτό τους και την δόνησή τους.


Για να βοηθήσουμε την μετάβαση δημιουργήσαμε έναν δημιουργικό οραματισμό που απελευθερώνει τα απολύματα των καρμικών μας συμβολαίων. Θα σας πρότεινα να αφιερώσετε μερικά λεπτά και να τον κάνετε όσες φορές θέλετε όποτε εσείς θέλετε.


Κοινοποιείστε το μήνυμα όπου θέλετε. Δεν έχουμε καμία αξίωση πνευματικού δικαιώματος. Είμαστε όλοι ένα.

expansionmethod
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα