Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Πώς θα καθαρίσεις τη λεκάνη της τουαλέτας με μία κίνηση;



Είναι γεγονός πως η λεκάνη είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του λουτρού και απαιτεί συχνό καθαρισμό. Όμως, όταν ο χρόνος δεν περισσεύει και τα κατάλληλα απορρυπαντικά δεν είναι διαθέσιμα, υπάρχει ένας πανεύκολος και οικολογικός τρόπος για ένα δραστικό καθάρισμα: Ένα φρουτώδες αναψυκτικό από το ψυγείο σου είναι αρκετό. Μάλιστα, αν έχει γεύση λεμονιού ή πορτοκαλιού, ακόμα καλύτερα!

Με πορτοκαλάδα και λεμονίτα…

Το κιτρικό οξύ που εμπεριέχουν αυτά τα αναψυκτικά κάνει συνήθως χρυσή δουλειά: Το μόνο που χρειάζεται είναι να αδειάσεις το περιεχόμενο ενός αλουμινένιου κουτιού (ή ενός μικρού πλαστικού μπουκαλιού) κατευθείαν στη λεκάνη (βοηθώντας το αφρίζον υγρό να φτάσει στα δύσκολα σημεία με τη βοήθεια της ειδικής βούρτσας του πιγκάλ) και να το αφήσεις να δράσει όλη τη νύχτα χωρίς να τραβήξεις το καζανάκι. Τυχόν δύσκολοι λεκέδες θα έχουν εξαφανιστεί μέχρι το πρωί, ενώ εσύ θα έχεις κοιμηθεί με ήσυχη την οικολογική σου συνείδηση, αφού θα έχεις χρησιμοποιήσει ένα προϊόν, που – βασικά – πίνεται!
Σημείωσε επίσης ότι το κιτρικό οξύ βοηθάει τα συνήθη καθαριστικά αφρώδη προϊόντα να λειτουργούν καλύτερα, αφού μαλακώνει το σκληρό νερό.
Ακόμα, καλή καθαριστική δουλειά κάνει και η κόκα κόλα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα