Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

s3
Το να ακούς είναι μια πράξη αγάπης. Είναι η άμπωτη και η ροή της ανταλλαγής ενέργειας με τους φίλους σας, τους συνεργάτες, το σύμπαν, τα πάντα. Όταν χαλαρώνετε το μυαλό σας αρκετά, ώστε να βρίσκετε σε μια κατάσταση της συνείδησης που ακούει, που επεξεργάζετε τα δεδομένα και δημιουργεί νέες συνδέσεις στο μυαλό σας, αυτή είναι η διαδικασία που αποκαλούμε ανάληψη. Αφήνει το φως στο σώμα σας με τη μορφή των πληροφοριών. Αλληλεπιδρά με το DNA σας.
urlΜαθαίνω τι σημαίνει να ακούω πραγματικά. Να ακούσουμε τόσο πολύ ώστε να γίνουμε ένας ανοιχτός υποδοχέας της αλήθειας. Να αφήσουμε την ίδια την Πηγή να ρέει μέσα μας περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Συμβαίνει μέσω των ενεργειών μας, των διαδικασιών της σκέψης μας και των συνδέσεων που δημιουργούμε.
Είμαστε όλοι μαθητές της πηγής, του σύμπαντος, του Θεού, ανεξάρτητα από την ονομασία που δίνουμε - ακριβώς όπως και αυτή είναι μαθητής μας. Εκφράζει την ενέργειά της, όπως εμείς για να κατανοήσει την ανθρώπινη εμπειρία. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, κανείς δεν είναι ο δάσκαλος.
Ο συνεργάτης μου μου είπε κάποτε ότι «Το να ακούς αλλάζει την απάντηση." 


Όταν σκεφτόμαστε τι να πούμε σε κάποιον, δεν ακούμε. Εμείς οι ίδιοι απουσιάζουμε από το χώρο της πλήρους παροντικότητας. Αυτό είναι κάτι που εξασκούμε γιατί θέλω πάντα να λέω το σωστό, αλλά δεν ξέρω ποιο είναι. Δεν το γνωρίζω - γιατί σκέφτομαι όταν θα έπρεπε να ακούω και να αισθάνομαι.
πνευματική αφύπνιση
Τα συναισθήματα μάς φέρνουν στην αλήθεια, στον πυρήνα του κάτι. Το να σκεφτόμαστε μας κρατά μόνο στις άκρες.
Και η επεξεργασία των σκέψεων και της πυροδότησης των ψυχικών νευρώνων είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της πραγματικότητας - καθώς και της καρδιάς και της ευφυίας. Είναι μια βαθιά, ισχυρή γνώση που μας καθοδηγεί μέσω της διαίσθησης. Είναι κάτι τόσο βαθύ ώστε είναι εύκολο να ''χαθούμε'' όταν δεν ακούμε. 

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό;
 Η κοινωνία μας έχει σχεδιαστεί για να μας αποσπά την προσοχή συνεχώς.
Χρειάζεται η βούληση να επιβραδύνουμε και να ακούσουμε την εσωτερική φωνή μας - η οποία μερικές φορές είναι ένα άλλο ον που μιλάει μέσα από τη δική μας φωνή για να μας καθοδηγήσει. Αυτό συμβαίνει όλη την ώρα σε όλους μας, εμείς απλά δεν το συνειδητοποιούμε πάντα. 
Όταν ακούμε προσεκτικά - μπορούμε να ακούσουμε ότι όλα είναι Ένα. Αυτή η φωνή που έρχεται σε μας είναι η φωνή της Πηγής, που εκφράζεται μέσα από μια άλλη συνείδηση.
Αυτό θα ήταν πολύ πιο απλό, αν το σύστημά μας είχε δημιουργηθεί για να υποστηρίζει αυτές τις ιδέες. Είναι δύσκολο για πολλούς να ηρεμήσουν το μυαλό τους, να διαλογίζονται και να λαμβάνουν τα υψηλά επίπεδα των πληροφοριών. Χρειάζεται συγκέντρωση και αντίληψη του τι πραγματικά σημαίνει αυτό. 
Ακούστε τις σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας και αναρωτηθείτε "Είναι πραγματικά δικές μου;"  Αυτό συμβαίνει, πάρα πολύ, με τα συναισθήματα. Μερικές φορές λαμβάνουμε τα βάρη των άλλων υποσυνείδητα.
Screen Shot 26/06/2015 στις 08/15/20 μ.μ.
Όταν μια πραγματικά μεγαλόφωνη ή κυρίαρχη σκέψη έρχεται στο μυαλό μας, θα πρέπει να δίνουμε προσοχή σε αυτήν. Σκεφτόμαστε συνεχώς και όταν κάτι εξωτερικεύετε, αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο και η δουλειά μας είναι να καταλάβουμε ακριβώς το γιατί.
Ποια είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε και γιατί συμβαίνει τη συγκεκριμένη αυτή στιγμή; 

Έχετε τα μάτια ανοιχτά και δείτε τις συνδέσεις που γίνονται. 

Μπορούμε εύκολα να αποκρυπτογραφήσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες, αλλά τότε συνειδητά επιλέγουμε να μην βιώσουμε τη μαγεία της πραγματικότητας.
Διότι υπάρχει μια άπειρη ροή σοφίας που ρέει μέσα μας, και όταν την λαμβάνουμε μέσα στον εγκέφαλο, την επεξεργαζόμαστε μέσω του λογικού εγώ.

 Όταν την επεξεργαζόμαστε  μέσα από την καρδιά, υπάρχει μόνο διαύγεια, κατανόηση και πάθος.
thespiritscience

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα