Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Σκόπια: Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός γρονθοκοπεί δημοσιογράφο!!


Θύμα γρονθοκόπησης ο δημοσιογράφος Σάσε Ιβανοφσκι (α) από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό των Σκοπίων  Βλαντίμιρ Πεσέφσκι (δ)

Γράφει από τα Σκόπια ο Βλαντισλάβ Περούνοβιτς (wperunovic@gmail.com)

Ιούλιος 16, 2015. Βίντεο.

Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος της αντιπολίτευσης στην πΓΔΜ, Σάσε Ιβανόφσκι, γνωστός ως «Πολίτικο», ο οποίος πρόσφατα δέχθηκε βίαια επίθεση κοντά στο σπίτι του,  λόγω της συνήθους δημοσιογραφικής έκφρασής του, χθες (Τετάρτη) τόλμησε να ρωτήσει τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της πΓΔΜ, Βλαντίμιρ Πεσέφσκι, για δήθεν ποινικές διώξεις.
 
Ο δημοσιογράφος Ιβανόφσκι πλησίασε τον αναπληρωτή πρωθυπουργό που πήγαινε στο αυτοκίνητό του,  καθώς έβγαινε  από ένα εστιατόριο.

Αντί να αγνοήσει τον Ιβανόφσκι, ή να ακολουθήσει μια άλλη τακτική, ο Πεσέφσκι προέβη σε επίθεση γρονθοκοπώντας τον  δημόσια.

Δύο  βίντεο κυκλοφορούν σήμερα για το συμβάν. Το ένα είναι από την κάμερα του Ιβανόφσκι και το άλλο από έναν φρουρό του εστιατορίου.  

Και στα δύο απεικονίζεται η ωμή και βίαια συμπεριφορά του κυβερνητικού μέλους προς την ελεύθερη δημοσιογραφία στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα