Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η Βουλγαρία λέει 'απόλυτο όχι' στην Ελλάδα


http://www.echedoros-a.gr

«Υπάρχει περίπτωση η Βουλγαρία να πληρώσει την Ελλάδα; Όχι», γράφει το δημοσίευμα


Ιούλιος 17, 2015.

Σύμφωνα με τον οικονομολόγο Κόλιο Παραμόφ, η πρόεδρος του Ενωμένου Λαϊκού Κόμματος, Μαρία Καπόν και ο ευρωβουλευτής Ανγκέλ Ντζαμπάζκι, η Βουλγαρία λέει στην Ελλάδα –Όχι.


Ένα απόλυτο Όχι. Γιατί η κατάστασή μας είναι περίπλοκη και δεν μπορεί να προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα. Επιπλέον, σχεδιάζουμε να διασώσουμε τα θύματα, αφού υπάρχει κίνδυνος για τους 60 χιλιάδες ανθρώπους που ασχολούνται με τις ελληνικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία, δήλωσε ο Κόλιο Παραμόφ το πρωί σήμερα στη τηλεόραση Nova της Σόφιας.

Απόλυτο Όχι, είναι και η απάντηση του Ανγκέλ Ντζαμπάσκι. Και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους, αλλά και καθαρά για πολιτικούς λόγους.

Δεν υπάρχει καμία λογική να βρεθούμε σε κίνδυνο, αφού ούτως ή άλλως  είναι καταδικασμένη (οικονομικά η Ελλάδα). Αυτά τα χρήματα θα μπούνε και πάλι σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο, είπε ο Ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πιο λογικό πράγμα ήταν η Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη και να καθορίσει την οικονομία της. Αλλά εξακολουθεί να θέλει και άλλα δάνεια, είπε ο Ντζαμπάσκι.

«Δεν είναι δίκαιο να δείξουμε αλληλεγγύη σε κάποιον που δεν υπερβαίνει τα μέσα που διαθέτει», είπε ο Ντζαμπάσκι και εξήγησε ότι η Βουλγαρία δεν μπορεί να μπει εγγυητής σε ένα άλλο δάνειο για την Ελλάδα.

«Μιλάμε για ένα δάνειο που είναι μόλις 7 δισεκατομμύρια. Αυτά τα χρήματα δεν θα πάνε στην πραγματικότητα στην Ελλάδα, ορισμένα είναι αποπληρωμές στο ΔΝΤ και ορισμένα στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα», εξήγησε η Μαρία Καπόν. 

Σύμφωνα με τα λόγια της, δεν φέρουμε κανένα  κίνδυνο. Η αλληλεγγύη από την πλευρά μας σημαίνει μόνο να είμαστε μέρος του συνολικού συστήματος, πρόσθεσε.

Ωστόσο, στην ερώτηση «εάν υπάρχει περίπτωση η Βουλγαρία να πληρώσει για την Ελλάδα, η Μαρία Καπόν απάντησε ευθέως – Όχι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα