Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΤΡΩΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ!!!;;;!!!

 Πρώτα ήταν το κρέας αλόγου που είχαν κάνει λόγο….μετά η παράξενη << ροζ γλίτσα κρέατος >> και τώρα ότι χρησιμοποιούν ανθρώπινο κρέας!!!!!

” …ανθρώπινο κρέας  βρέθηκε στο εργοστάσιο McDonald ‘ s ( ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΤΣ ) κρέατος!!!!
Αυτό μια έκθεση πολύκροτη  λεπτομερής εγεγραμμένη σε ταινια από ένα άντρα που ισχυρίστηκε ότι τα McDonald ‘ s χρησιμοποιούν ανθρώπινο κρέας ως πρόσθετα στα 100 % κρέατος  χάμπουργκερ και το γεγονός επίσης ότι τα McDonald ‘ s έχουν κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιούν σκουλήκια ως πληρωτικά υλικά με βάση το κρέας!!!! Τώρα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι επιθεωρητές δεν έχουν βρει ανθρώπινο κρέας αλλά λένε και το κρέας αλόγου στο ψυγείο είναι [sic] στην Οκλαχόμα στο εργοστάσιο κρέατος των McDonald ‘ s!!!!
HUMAN MEAT 1

Ανθρώπινο κρέας λέγεται επίσης ότι έχει ανακτηθεί σε αρκετά φορτηγά που ήταν κάθ ‘ οδόν για τα εστιατόρια!!!! Σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις, οι αρχές έχουν επιθεωρήσει τα εργοστάσια και εστιατόρια σε όλη τη χώρα και βρήκαν ανθρώπινο κρέας στο 90 % των τοποθεσιών!!!! Κρέας αλόγου βρέθηκε σε 65 %!!!! Ο πράκτορας  Λόιντ Χάρισον Χάζλερ είπε σε δημοσιογράφους:
” Το χειρότερο είναι ότι δεν είναι μόνο ανθρώπινο κρέας, αλλά κρέας από παιδιά. Τα μέρη του σώματος βρέθηκαν σε όλα την αμερικανικά εργοστάσια και κρίθηκαν πολύ μικρά για να είναι μέρη ενός ενήλικου σώματος. Αυτό είναι πραγματικά τρομερό.”
HUMAN MEAT 2
HUMAN MEAT 3

HUMAN MEAT 4
HUMAN MEAT 5
HUMAN MEAT 6
HUMAN MEAT 7
HUMAN MEAT 8
HUMAN MEAT 9
Το αν είναι αληθινές αυτές οι πληροφορίες ή όχι!;! Οι Αμερικανοί πολίτες το 70% είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για αληθινό γεγονός όσο για τον πράκτορα του FBI δεν ξανά άκουσε κανένας τίποτα αλλά ούτε και βγήκε να ξανά κάνει καμία δήλωση πουθενά….!!!!
Αν όμως πάρουμε στα σοβαρά όλα αυτά που έχω πει ως τώρα για τους Δρακονιανούς δεν είναι παρά μόνο η αρχή του νήματος!!!! Αλλά και πάλι όμως ένα τέτοιο θέμα είναι τόσο σοβαρό που είναι σχεδόν απίστευτο!!!! Εδώ όμως έχει να κάνει ένα ιδιαίτερο θέμα ως απόδειξη!!!! Οι αρχές λένε πλέον ότι πρόκειται για αστικό θρύλο και ότι όλα αυτά τα έκαναν κάποιοι για δυσφήμιση για τα Μακ Ντόναλτς όμως οι άνθρωποι πιστεύουν τελείως το αντίθετο…..!!!!
Για να δούμε τα παρακάτω βίντεο δυστυχώς δεν είχα την πολυτέλεια να τα μεταφράσω διότι έχω πολύ λίγο χρόνο στην διάθεση μου:





Δείτε τώρα αυτά:




Μήπως γνωρίζεται ότι έχει κατατεθεί νομοψήφισμα στην ευρωπαϊκη ένωση για κατανάλωση ανθρωπίνου κρέατος και το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί έως το 2024!;! Στις ΗΠΑ κάποιοι λένε ότι ήδη γίνεται αλλά δεν το έχω διαπιστώσει!!!! Για δείτε αυτό το βίντεο που δείχνει σούπερ μάρκετ όπου πουλάει ανθρώπινα μέλη προς βρώσην….. λέγεται ότι είναι από την Κίνα όπου και είναι αυτοί που επιβάλουν στην Ε.Ε. ώστε να γίνει ελεύθερη η πώληση ανθρωπίνου κρέατος!!!! Κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια ή όχι!;! Δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά αυτό που γνωρίζω σιγουρά και είναι αλήθεια είναι ότι στην Κίνα τρώνε έμβρυα ανθρώπινα…δεν πιστεύετε!;! Δεν εύχεται παρά να διαβάσετε το άρθρο για αυτόΕΔΩ!!!!
Το βίντεο το οποίο δείχνει αυτά που σας λέω….:

Ας πούμε ότι όλα αυτά είναι μια καλοστημένη πλακά για ποιο λόγο όμως!;! Προς τι αυτή η πλακά και τι συμφέρον έχει!!!! Πολλοί είναι οι αναλυτές που λένε ότι δεν πρόκειται περί πλάκας και ότι κάτι μεγάλο έρχεται που θα αλλάξει τα πάντα και ένα από αυτά είναι η πανθρησκεία η οποία θα επιτρέπει τον κανιβαλισμό!!!! Πανθρησκεία ( –https://norfid.wordpress.com/2012/01/23/%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%8D/ ) αλλα και αυτό ( – http://salpismazois.blogspot.gr/2012/05/blog-post_6354.html )!!!!
Δεν θέλω να σας δείξω άλλα για να μην φανώ καταστροφολόγος,  ακόμα και υπερβολικός, ψαχτείτε από μόνοι σας στο διαδίκτυο γράφοντας στο google …..human meat for food …. η πατήστε καλύτερα << human meat restaurant berlin >> έτσι για να δείτε από μόνοι σας τι παίζεται στο κόσμο!!!! Ελπίζω μετά από αυτό να πιστέψετε κάπως την υπόθεση των Δρακονιανών και το τι παίζεται σήμερα με την Νέα Τάξη Πραγμάτων…..
Δεν θα πω άλλα έτσι και αλλιώς τα έχω πει τα ποιο πολλά σε άρθρα μου παλαιοτέρα οπότε δεν χρειάζεται….!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα