Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ «ΝΑΙ»


Δεν ξέρει τι του γίνεται όποιος δεν αντιλαμβάνεται τη δύναμη που έχουν τα ΜΜΕ. Μια κουβέντα αρκεί για να σου τα πω όλα:
Δεν μπορεί να σταθεί κυβέρνηση στην Ελλάδα αν την βάλουν στο σημάδι τα μήντια. Εκείνα τα κανάλια συγκεκριμένα με τις υψηλές θεαματικότητες και τα «δημοσιογραφικά» δελτία ειδήσεων.
Εκτός από μια περίπτωση. Θα επιβιώσει μια κυβέρνηση που την πολεμούν τα κανάλια αν διαθέτει παικταράδες, όχι Σκουρλέτηδες Β' εθνικής ή, Βαρουφάκηδες που καίγονται γρήγορα. Ο κόσμος δεν συμπαθεί τους δημοσιογράφους, γενικώς. Τι σημαίνει αυτό;

Ο παικταράς της κυβέρνησης πουλάει αντίσταση στα ΜΜΕ του κατεστημένου, που κάνουν βρώμικο πόλεμο στους εκλεγμένους του λαού. Έτσι θολώνει τα νερά. Έτσι αποπροσανατολίζει τον κοσμάκη.
Πράγματι, τα μήντια κάνουν παιχνίδι. Ακόμα κι αν ένα κανάλι παριστάνει το «αντικειμενικό», πάλι αποτελεί opinion maker. Συμβάλλει, διαμορφώνει άποψη. Μιλάμε για αποδεδειγμένα πράγματα, για επιστημονικά συμπεράσματα.
Στην υποψία, λοιπόν, κάποιες φορές τη βεβαιότητα του κόσμου ότι τα μήντια, κάποια μήντια παίζουν πούστικα, ποντάρουν οι κυβερνητικοί παικταράδες παραθυράκηδες στα κανάλια για να τα χώνουν στους πουλημένους δημοσιογράφους.
Και σχολιάζει ο σκεπτόμενος πολίτης. Μια κυβέρνηση εκλέγεται για να παράγει έργο. Αυτό είναι το ζητούμενο. Η εντολή του λαού δεν είναι να μας πουν ότι τα μήντια είναι πουλημένα. Ότι κάνουν παιχνίδι.
Αυτό το ξέρουμε από την εποχή του Τρικούπη.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα