Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑ, ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!


Δεν αντέχω άλλο αξιοπρέπεια. Να μου πουλάνε αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια αυτοί που έχουν άμεση ευθύνη για τα χάλια μας. Για την κατάντια μας.
Φτάνει πια το παραμύθι για την αντίσταση του ελληνικού λαού, για την απανθρωπιά των δανειστών, που θέλουν να μας πνίξουν, να μας στραγγαλίσουν οικονομικά και εθνικά, να μας πιουν το αίμα μας, να μη μας αφήσουν να ζήσουμε να ξοδεύουμε περισσότερα απ' όσα κερδίζουμε.

Κακός πούστης ο αποδυτηριάκιας. Μια ζωή τέτοιος ήτανε. Έχω συνέπεια και δεν ψήφισα κανένα κάθαρμα να τα δώσει όλα στον λαό, ούτε εξουσιοδότησα κανένα καθήκι να τα φάμε μαζύ.
Σου λέω ποιο είναι το πιο χυδαίο των χυδαιότερων. Ο κάθε πρωθυπουργός να μην κάνει αυτά που οφείλει άλλα να... βρίζει τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Το Τέλειον Καμουφλάζ. Η Απόλυτη Αθώωση. Βρίζεις τον προηγούμενο και καθαρίζεις. Το Τέλειον Έγκλημα.
Δεν είναι παρθένα ο Τσίπρας. Σε τι διαφέρει από τους προηγούμενους; Σε τίποτα. Κι αυτός το ρίχνει στο βρίσιμο. Νταμπλ. Και στους εγχώριους και στους αλλοδαπούς.
Κοντεύει μισό χρόνο πρωθυπουργός ο σύντροφος Τσίπρας αλλά μέχρι σήμερα κανέναν πούστη δεν έβαλε στη φυλακή. Δεν βλέπω καμμία ενεργοποίηση εκτάκτου ανάγκης της Δικαιοσύνης για να τιμωρήσει όσους από θέσεις κρατικές ξεπάτωσαν το δημόσιο ταμείο.
Τι βιόλα βαράει ο Τσίπρας. Ότι δεν ξηγιούνται καλά οι ξένοι, αυτοί που μας δάνεισαν. Οι άλλοι οι μπινέδες που διαχειριζόντουσαν τα ξένα και τα ελληνικά λεφτά θα γλυτώσουν και με κυβέρνηση Σύριζα, ρωτάω. Έτσι δείχνει.
Να πούμε «ΟΧΙ» στους εταίρους μας. Στους Ευρωπαίους που οι φουκαράδες υποχρεώνονται να μας υποδείξουν να κάνουμε τούτο και εκείνο διότι είμαστε τόσο αναξιόπιστοι, διότι μόνοι μας δεν είμαστε σε θέση να φερθούμε «αντιλαϊκά» προκειμένου να επιδείξουμε συνέπεια στην αποπληρωμή των δανείων. Να πούμε, λοιπόν, «ΟΧΙ» στους τοκογλύφους Ευρωπαίους και «ΝΑΙ» στους πολιτικούς που μας κατέστρεψαν οικονομικά, που έκλειναν τα μάτια στις αρπακτές, στο ξέσκισμα του δημοσίου χρήματος.
Κάποιοι επώνυμοι και συγκεκριμένοι την πήδηξαν την Ελλάδα κι αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι με κυβέρνηση Σύριζα. Αυτό ξέρω εγώ. Αυτό βλέπω εγώ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα