Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Προστάτες της ανθρωπότητας..ΑΡΚΤΟΥΡΙΑΝΟΙ, ΤΕΛΟΣΙΑΝΟΙ, ΛΥΡΙΟΙ, ΑΓΓΕΛΟΙ!

ΟΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΑΝΟΙ
aliens_species_no_desire
Οι Αρκτουριανοί είναι μια από τις παλαιότερες φυλές στον γαλαξία μας. Οι αιώνες ύπαρξής τους, τους επέτρεψε να αναπτύξουν πολιτισμό που ανέρχεται έως την πέμπτη διάσταση. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί στην ανθρωπότητα στο πολύ μακρινό μέλλον.
Εκατομμύρια χρόνια πριν, οι Αρκτουριανοί ήταν περίπου τόσο τεχνολογικά προηγμένοι, όσο εμείς σήμερα γνωρίζουμε. Αυτό σημαίνει ότι κατέκτησαν όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπιζαν Ο μητρικός τους πλανήτης είναι σε τροχιά γύρω από το μεγαλύτερο άστρο στον αστερισμό του Βοώτη και βρίσκεται περίπου 200 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Η απόσταση αυτή δεν δημιουργεί καμία δυσκολία για τους Αρκτουριανούς, αφού διαθέτουν την πιο προηγμένη τεχνολογία στον Γαλαξία μας.
Παρά τις καθημερινές παρεμβάσεις τους στη ζωή μας, λίγοι άνθρωποι έχουν αλληλεπιδράσει άμεσα με αυτούς. Σύμφωνα με τους επαφικούς, οι Αρκτουριανοί είναι 3-5 πόδια ψηλοί, με μεγάλο κεφάλι και μεγάλα, μαύρα, αμυγδαλωτά μάτια. Το δέρμα τους έχει πρασινωπό χρώμα και έχουν μόνο τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι.

Είναι κύριοι της τηλεπαθητικής επικοινωνίας και μπορούν να μετακινούν αντικείμενα ή να αλληλεπιδρούν στην ύλη, χρησιμοποιώντας το μυαλό τους. Έχουν ξεπεράσει όλους τους περιορισμούς του γήρατος, των ασθενειών και του θανάτου.
Ο στόλος των σκαφών τους διασχίζει το σύμπαν και ένα από αυτά, το Αστρόπλοιο Αθηνά, λέγεται ότι βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη, για να μας προστατέψει σε περίπτωση που κάτι θα μπορούσε να απειλήσει την ύπαρξή μας. Όντας τόσον αρχαίοι και σοφοί, οι Αρκτουριανοί έχουν αναλάβει το ρόλο τους ως προστάτες μας αρκετά σοβαρά και μπορούμε να τους ευχαριστούμε γι' αυτό.
Ένας από τους αισθητήρες των Αρκτουριανών για την παρακολούθηση μας, είναι ο περίφημος δορυφόρος "Μαύρος Ιππότης" (Black Knight), ο οποίος λέγεται ότι τον έθεσαν σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας, πριν από 13 χιλιάδες χρόνια.

ΟΙ TELOSIANS Ή ΤΕΛΟΣΙΑΝΟΙ
Η ονομασία τους προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη "τέλος", που σημαίνει τέλος ή σκοπός, ένα ταιριαστό όνομα για την μεγαλύτερη πόλη τους Telos, ένα γιγάντιο κάστρο που βρίσκεται κάτω από το όρος Shasta στην Καλιφόρνια. Αν και λίγοι άνθρωποι φέρεται να έχουν πάει εκεί, πολλοί αναφέρουν πως είναι σε θέση να επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τους κατοίκους αυτού του μυθικού τόπου.
Περιγράφονται ως ψηλοί και ξανθοί και πιστεύεται ότι είναι απομεινάρια ενός παλαιότερου ανθρώπινου πολιτισμού της Γης. Κάποιοι πιστεύουν ότι οι Telosians είναι οι επιζώντες των κατακλυσμών που βύθισαν την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία, κάποιοι άλλοι όμως πιστεύουν ότι η προέλευσή τους είναι πολύ αρχαιότερη.
Πολλά στοιχεία δείχνουν ότι οι Telosians βρίσκονται εγγύτερα στον δικό μας γενετικό κώδικα.
Ο πρώτος που περιέγραψε τους Telosians ήταν ο Ναύαρχος Richard Byrd, του οποίου τα ημερολόγια δημοσιεύτηκαν μετά τον θάνατο του και αναφέρουν για μια μυστική προηγμένη υπόγεια φυλή στον Βόρειο Πόλο. Ο Byrd έγραψε ότι αυτό το είδος ζούσε σε μυστικές υπόγειες πόλεις, αλλά οι πυρηνικές βόμβες τους ανάγκασαν να βγουν στην επιφάνεια.
Οι υπόγειες εγκαταστάσεις τους συνδέονται μεταξύ των με ένα σύστημα σηράγγων, μια δε από τις σήραγγες τους καταλήγει στο Matto Grosso, περιοχή της ζούγκλας της Βραζιλίας. Έχουν αναπτύξει ένα υδροπονικό σύστημα παραγωγής τροφίμων και χρησιμοποιούν φωτισμό πλήρους φάσματος στους κήπους τους. Το φαγητό και οι πόροι της Telos διανέμονται σε αφθονία στον πληθυσμό της, που ανέρχεται περίπου στο ενάμισυ εκατομμύριο και που ζει σε μια οικονομία χωρίς χρήματα.
Μέσω ψυχοτρονικής τεχνολογίας και με τις ιδιαίτερα ανεπτυγμένες εγκεφαλικές τους δυνατότητες, η απίστευτα προηγμένη κοινωνία τους βρίσκεται σε συνεχή επαφή με μια σειρά από εξωγήινους πολιτισμούς, όπως τους Πλειάδειους και τους Αρκτουριανούς.
Χάρη στην μακρόχρονη επιστημονική τους πρόοδο, έχουν νικήσει όλες τις ασθένειες και τη γήρανση. Οι Telosians είναι γνωστοί για τη μακροζωία τους και θα μπορούσαν κάλλιστα να μας βοηθήσουν σ' αυτό. Είναι επίσης γνωστό ότι προστατεύουν του περιβάλλον της Γης και είναι κάτοχοι της γνώσης του παρελθόντος του πλανήτη μας.

ΟΙ ΛΥΡΙΟΙ
Η Λύρα είναι ένα αστρικό δακτυλιοειδές νεφέλωμα της οποίας το άστρο α' είναι ο Βέγας, το λαμπρότερο άστρο του βορείου ημισφαιρίου. Είναι 52 φορές λαμπρότερος από τον Ήλιο και απέχει 26 έτη φωτός από την Γη.
Η Λύρα είναι ο πρώτος αστερισμός που εποικίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Γαλαξία μας από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31) και είναι επικεφαλής της αστρικής συμμαχίας "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων". Ο πολιτισμός της είναι ο αρχαιότερος μετά τον πολιτισμό της Ανδρομέδας. Τα αστρικά συστήματα της Λύρας έχουν περισσότερα από 2.500 αστέρια και 174 κατοικημένους πλανήτες.
Ιδού το μήνυμα των Ολυμπίων:
"Οι άνθρωποι στους πλανήτες της Λύρας και του Βέγα είναι λευκοί Μεσογειακού τύπου, ή ξανθοί γνωστοί σαν Υπερβόρειοι του Απόλλωνα, ή και ερυθρωποί όπως οι Ινδιάνοι της Αμερικής. Η αρχική προετοιμασία εποικισμού της Γαίας έγινε πριν 20.000.000 χρόνια από τους πλανήτες γ' και δ' της Λύρας και από τον δορυφόρο ε' του Βέγα.
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
Εκτός από τις πιο πάνω κατηγορίες ανθρώπων στην Λύρα, υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ουρανίων οντοτήτων που είναι γνωστές στους κατοίκους της Γαίας σαν κομιστές μηνυμάτων, ή αγγελιαφόροι των άστρων, ή σαν άγγελοι. Έχουν ύψος 1.5 μ. και φέρουν φτερά από μεμβράνη, είναι λευκοί σαν φως και έχουν την δυνατότητα να κινούνται έξω από τις χωροχρονικές δεσμεύσεις της Γαίας. Οι οντότητες αυτές δεν ενσαρκώθηκαν στην Γαία, γιατί δεν μπορούσαν να επιβιώσουν. Πρόκειται για τους αγγέλους της Χριστιανικής θρησκείας.
Οι κάτοικοι ορισμένων πλανητών της Λύρας λόγω κοσμικών συνθηκών, προσεβλήθησαν από άγνωστη νόσο που ελάττωνε τους βιολογικούς τους κραδασμούς, με συνέπεια να μειώνεται η ζωή τους από 1.000 έτη σε
800 έτη. Το γεγονός αυτό ανησύχησε την Συμμαχία, της οποίας οι βιολόγοι επιστήμονες ανακάλυψαν το εμβόλιο του μονοατομικού χρυσού, το οποίο μπορούσε να διατηρεί σταθερό τον χρόνο της ζωής τους στα 1.000 έτη και ταυτόχρονα να ενισχύει τις τηλεπαθητικές τους ικανότητες και να διατηρεί μέχρι τέλους την νεανική τους ικμάδα.
Επειδή η Γαία ήταν πλούσια σε χρυσό και οι Λύριοι με την τεχνολογία τους μπορούσαν εύκολα να τον εξωρύξουν και να τον μεταστοιχειώσουν σε μονοατομικό, δημιουργήθηκε ανταγωνισμός συγκέντρωσης χρυσού με τους Σειρίους και τους Πλειάδιους, οι οποίοι συνέστησαν συμμαχία κάτω από το κοινό έμβλημα "Στέμμα των Πτερύγων". Αφού συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες χρυσού, επέστρεψαν στις πατρίδες τους"..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα