Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ


Επεισόδιο της Αννούλας της Καραμανλής με τη Ζωίτσα την Κωνσταντοπούλου στο ασανσέρ της Βουλής, καταγράφει το ρεπορτάζ. Το οποίο παραθέτει ένα διάλογο που τον διοχέτευσε στα μέσα ποιος; Φως φανάρι!
Θα σου πω τα δεδομένα, πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Η πρόεδρος της Βουλής είναι στο ασανσέρ μαζί με δυο συνεργάτες. Η κυρία Καραμανλή, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, προσπαθεί να μπει. Η κυρία Κωνσταντοπούλου τής λέει: «Δεν μπορείτε να μπείτε». Η Αννα την αγνοεί και μπαίνει. Η Ζωή φορτώνει: «Στο σπίτι σας δεν σας μάθανε τρόπους».

Η Αννούλα, κυρία Καραμανλή, της Ν.Δ., βουλευτής το επάγγελμα - λειτούργημα επιτέλους ανοίγει το στόμα της και αποστομώνει τη Ζωίτσα, κυρία Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της Βουλής το επάγγελμα - λειτούργημα: «Οι γονείς μου με μάθανε να σέβομαι και να με σέβονται». Αυτά λέει το ρεπορτάζ που αφορά ένα γεγονός στο οποίο παρόντες ήταν τέσσερις.
Ποιος το έδωσε στη δημοσιότητα, λοιπόν; Η Αννούλα φυσικά. Το σκηνικό είναι στα μέτρα της. Δεν αποκλείω να έχει συμβεί έτσι. Ομως, όσο εριστική και ένοχη αλλεπάλληλων επεισοδίων είναι η κυρία Κωνσταντοπούλου, άλλο τόσο αποκλείω οι γονείς να έχουν μάθει στην κόρη τους να λέει για παράδειγμα σε άλλη περίπτωση «...να πάει να πηδηχτεί ο Χαρδούβελης». Υπουργός οικονομικών την ώρα του μπινελικίου. Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα περί σεβασμού.
Η αλήθεια είναι ότι η κυρία Καραμανλή ψαχνότανε. Εχει την αγωνία να δείξει ότι υπάρχει. Εγώ λέω ότι πάντα είναι αξιοπρόσεκτη. Μια ωραιότατη κυρία. Ομως... Τι πιο βολικό να τα βάλεις με αυτόν που είναι στο επίκεντρο δυσμενούς κριτικής. Κάποτε του Χαρδούβελη, τώρα της Κωνσταντοπούλου. Βολικό και λαϊκίστικο ταυτόχρονα. Από την άλλη μπορεί και να κάνω λάθος.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα