Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ


Το πιο ωραίο το διάβασα από έναν νεαρό, σχετικά με την παραίτηση του Γιάννη Βαρουφάκη. «Η κυβέρνηση θυσίασε τη Βασίλισσα. Οταν κάνεις αυτή την κίνηση, λογικά είσαι πολύ κοντά στο να κερδίσεις την παρτίδα».
Δεν είμαι μετρ στο σκάκι, όμως κανά δυο φεγγάρια που έχω ασχοληθεί, ξέρω ότι υπάρχει κι άλλη μια περίπτωση που δίνεις τη Βασίλισσα. Αν αναγκαστείς. Αν σε υποχρεώσει ο αντίπαλος. Αν σου απειλήσει ταυτοχρόνως Βασιλιά και Βασίλισσα και μπορείς να σώσεις μόνο ένα κομμάτι.
Το σίγουρο είναι ότι ο Βαρουφάκης υπήρξε η Βασίλισσα αυτής της κυβέρνηση. Επίσης, ότι δόθηκε η καλύτερη ευκαιρία στον Τσίπρα, τώρα μετά το δημοψήφισμα, να παρέχει μια αξιοπρεπή έξοδο στην πριμαντόνα του. «Δεν σε θέλουν οι μαλάκες. Με αυτούς τους μαλάκες, όμως, πρέπει να πάω να συμφωνήσω. Φεύγεις τώρα που κερδίσαμε το δημοψήφισμα. Κι εσύ δείχνεις ανωτερότητα κι εγώ παίζω το χαρτί στη διαπραγμάτευση. Τους λέω. Μου πρήξατε τα παπάρια να τον διώξω. Ορίστε, τον έστειλα».

Αυτά ειπώθηκαν. Στο περίπου, στο ακριβώς. Δεν έχει σημασία. Ο no more minister, όπως γράφει στο τιτίβισμά του, έκανε το κομμάτι του. Τον αποθέωσαν πολλοί για το διαμέτρημά του και το ήθος του. Τον ευχαρίστησαν άλλοι που αποχώρησε. Είτε επειδή τον εκτιμούσαν είτε επειδή ανακουφίστηκαν. Στο καλό...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα