Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Όλοι μίλησαν για το δημοψήφισμα εκτός από… αυτόν!

    Το δημοψήφισμα έδωσε την ευκαιρία να εκφραστούν οι πάντες, με τον ένα ή άλλο τρόπο – ΝΑΙ ή ΟΧΙ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εκτός από…

    Επώνυμοι, καλλιτέχνες, πολιτικά φαντάσματα, μίντια ξένα, μίντια Ελληνικά, αρχηγοί κομμάτων και κρατών στο εξωτερικό, τραπεζίτες, οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, ακτιβιστές, ΜΚΟ και συνδικαλιστικές οργανώσεις – ξέχασα κάτι; Ο πλανήτης όλος για πρώτη φορά ξέχασε το αγαπημένο του θέμα, την κλιματική αλλαγή, και ασχολείται με την ελληνική αλλαγή.
    Κι αυτός που πάντα κάτι έχει να πει και να σχολιάσει, πάντα κάτι έχει να “συμβουλέψει” τους άλλους προς ίδιον συμφέρον, δεν ακούστηκε καθόλου τους τελευταίους μήνες.
    Άκρα του τάφου σιωπή βασιλεύει από πλευράς του μέγα «φιλάνθρωπου» και κερδοσκόπου George Soros. Απίστευτη σιωπή και εντελώς “ανεξήγητη”.
    Η τελευταία φορά που το παιδί μίλησε, ήταν τον Μάρτιο κι από τότε έχασε τη λαλιά του:

      Σόρος: Χαμένη υπόθεση η Ελλάδα – 50-50 οι πιθανότητες για Grexit


      Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που τον κάνει να κρατά την αναπνοή του;
      Για κάποιους αναλυτές -και καλούς αναλυτές- ο Σόρος έχει μεγάλο ενδιαφέρον η Ελλάδα να αποτύχει και να αναγκαστεί να βγει από το ευρώ. Εκτός από τα άμεσα οικονομικά οφέλη -αγορά real estate για την οποία έχει στήσει ήδη επιχείρηση στην Ελλάδα πάνω από μια δεκαετία- η αστάθεια του φέρνει και χρήμα στις τσέπες, αφού ο μάστερ του χρηματιστηρίου ξέρει πως να παίζει καλά το παιγνίδι.
      Αλλά κατά τον αναλυτή του βίντεο που θα δείτε, που χρονολογείται από το 2010, το Soros ποντάρει και αλλού με ένα Grexit, στην αποδόμηση της οικονομίας της Ευρώπης. Βέβαια από τότε πέρασαν 5 χρόνια και ίσως η Ευρώπη να έχει ήδη προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο, όσο εμείς καταρρέαμε τη δική μας οικονομία με τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο.
      Αλλά είναι άκρως εντυπωσιακή η απόλυτη σιωπή του. Βέβαια τώρα ασχολείται πολύ σοβαρά με το πρόβλημα της Ουγγαρίας, αλλά πάραυτα, ο πολυπράγμων κύριος δεν έχει πρόβλημα να κρατήσει αρκετά καρπούζια ταυτόχρονα κάτω από τις μασχάλες.
      Μήπως τελικά τα κρατάει, απλά εμείς δεν τα βλέπουμε…;
      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου

      Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

      Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      1

      Το Ενατο Κυμα