Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Avira AntiVir Rescue : Αποκτήστε πρόσβαση σε υπολογιστές που δεν μπορούν να ξεκινήσουν

 

Το Avira AntiVir Rescue είναι μία εφαρμογή που βασίζεται σε Linux και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπολογιστές που δεν μπορούν να ξεκινήσουν. Έτσι είναι δυνατό να γίνει επιδιόρθωση ενός κατεστραμμένου συστήματος για τη διάσωση των δεδομένων σας και σάρωση του υπολογιστή σας για μολύνσεις από ιούς και τον άμεσο καθαρισμό του. Χρησιμοποιήστε το iso και αφού το γράψετε σε κάποιο cd κάντε boot από εκεί, η κατεβάστε και τρέξτε το exe για το γράψετε το άμεσα σε κάποιο cd.

 Στην περίπτωση που το PC ή το laptop σας δεν μπορεί καν να ξεκινήσει επειδή μολύνθηκε από κάποιο ιό δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα αν δεν χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο εργαλείο. Ανάμεσα στα καλύτερα προγράμματα του είδους περιλαμβάνεται και το Avira AntiVir Rescue. Με τη βοήθεια του Avira Rescue System, μπορείτε να σαρώσετε για σφάλματα τον σκληρό σας δίσκο, και να ελέγξετε τη μνήμη RAΜ.

Αξίξει να σημειωθεί ότι το λογισμικό περιλαμβάνει εκτός από τις κλασικές λειτουργίες σκαναρίσματος και διαγραφής κακόβουλου λογισμικού και μία ενσωματωμένη εφαρμογή με την οποία μπορείτε να επέμβετε στην registry για να διορθώσετε προβλήματα και τέλος περιλαμβάνει και την εφαρμογή TeamViewer ώστε να τα κάνετε όλα αυτά από απόσταση αφήνοντας για παράδειγμα κάποιο πιό έμπειρο φίλο σας να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή σας. 

Avira AntiVir Rescue System 2015.06.29

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα