Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Μειώστε τον κίνδυνο από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό κατά 90% με ένα μόνο συστατικό!



Μια έρευνα που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Statens Serum της Κοπεγχάγης , στην οποία εξετάστηκαν 49.000 γυναίκες από 15 έως 49 ετών, έδειξε ότι οι γυναίκες που τρώνε τακτικά λιπαρά ψάρια όπως σαρδέλα, ρέγγα, πέστροφα, σολομό, είναι λιγότερο επιρρεπείς σε καρδιακές παθήσεις από τις γυναίκες συναδέλφους τους που δεν τρώνε αυτά τα ψάρια. Οι γυναίκες που σπάνια τρώνε ψάρια ή δεν τρώνε καθόλου έχουν 90 τοις εκατό περισσότερο καρδιαγγειακά προβλήματα από ό, τι εκείνες που τρώνε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Η έρευνα έδειξε ότι μια διατροφή που περιλαμβάνει ψάρι μειώνει τον κίνδυνο από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο κατά 90 τοις εκατό. Αν και τα ψάρια, δηλαδή τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία των ανθρώπων, το ιχθυέλαιο είναι εξαιρετικό για γυναίκες σε γόνιμη ηλικία, δεδομένου ότι ενισχύει την λειτουργία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, δηλαδή, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.
Ο Δρ Μάρτιν Strom, ο επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail ότι μια διατροφή που περιλαμβάνει ψάρια είναι εξαιρετική για την υγεία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων », αλλά επίσης σπουδαία και για τη συνολική υγεία των γυναικών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα