Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

5 ισχυρά αντιβιοτικά που δεν απαιτούν συνταγή

naturalantibiotics

Τα αντιβιοτικά των νοσοκομείων έχουν γίνει στις μέρες μας τα περισσότερο συνταγογραφημένα «φάρμακα». Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει το πεπτικό τους σύστημα, και τι ειρωνεία, έχουν περιορίσει τη φυσική τους ανοσία σε όλους τους τύπους των λοιμώξεων στο μέλλον. 

Απαλλαγείτε από τις λοιμώξεις χωρίς να καταστρέψεται το πεπτικό σας σύστημα, με αυτά τα πέντε ισχυρά φυσικά αντιβιοτικά.

Σκόρδο

Το σκόρδο χρησιμοποιείτε για θεραπευτικούς σκοπούς, από πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι ευρέως γνωστό ότι είχε χρησιμοποιηθεί το 1700 για να αποκρούσει την πανούκλα. 

Το σκόρδο έχει ισχυρές αντιβιοτικές, αντιιικές, αντιμυκητιακές, και αντιμικροβιακές ιδιότητες και συμβάλει στην προστασία και τη διευκόλυνση της απομάκρυνσης των μη φιλικών βακτηρίων. 

Περιέχει μεγάλη ποσότητα φυσικών αντιοξειδωτικών που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες, τα οποία υποστηρίζουν επίσης ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. 

Το δραστικό συστατικό του σκόρδου, το allicin, είναι το βασικό συστατικό για τη θανάτωση και την απόκρουση των επιβλαβών βακτηρίων. 

Συνθλίψτε το για να ενεργοποιήσετε αυτές τις ενώσεις, και φάτε το ωμό, σε ένα ζεστό τσάι, ή σε ένα ελαφρώς μαγειρεμένο γεύμα.

Κολλοειδής άργυρος

Ο Κολλοειδής άργυρος είναι γνωστός ως ένα αποτελεσματικό αντιβιοτικό εδώ και αιώνες. Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, ο Alfred Searle, ιδρυτής της φαρμακευτικής εταιρείας Searle, ανακάλυψε ότι μπορούσε να σκοτώσει τα πιο θανατηφόρα παθογόνα. 

Ο Searle δήλωσε ότι είχε γίνει, σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων,  εφαρμογή κολλοειδούς αργύρου σε ανθρώπινα υποκείμενα, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Το κύριο πλεονέκτημα ήταν ότι ήταν ραγδαία θανατηφόρο στα μικρόβια χωρίς τοξική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό. 

Πρόσφατες έρευνες, επίσης, αναφέρουν ότι ο κολλοειδής άργυρος μπορεί να καταστρέψει ανθεκτικά, στα αντιβιοτικά, μικρόβια όπως του MRSA, της γρίπης των πτηνών, και του SARS.

Έλαιο ρίγανης

Το έλαιο ρίγανης ''προσέχει'' τα παθογόνα βακτήρια χωρίς να διαταράσσει τη λειτουργία των ευεργετικών βακτηρίων. Έχει, επίσης, αντιιικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες που το καθιστούν έναν ισχυρό τριών-σε-ένα συνδυασμό, που συναγωνίζεται τα φαρμακευτικά προϊόντα, ενώ δεν 
ενθαρρύνει την αντοχή στα αντιβιοτικά. Το βασικό αντιμικροβιακό συστατικό στο έλαιο ρίγανης είναι η καρβακρόλη. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πηγή σας έχει τουλάχιστον  70 τοις εκατό περιεκτικότητα σε καρβακρόλη, προκειμένου να είναι αποτελεσματική.

Εχινάκεια

Η Εχινάκεια χρησιμοποιείτε για τη θεραπεία μιας ευρείας ποικιλίας μολύνσεων εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Παραδοσιακά, χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία ανοιχτών πληγών, διφθερίτιδας, δηλητηρίασης του αίματος, και άλλων βακτηριακών συναφών ασθενειών. Σήμερα, αυτό το ισχυρό βότανο χρησιμοποιείται, ως επί το πλείστον, για κρυολογήματα και γρίπη, χάρη στην ικανότητά του να καταστρέφει τις πλέον επικίνδυνες μορφές βακτηρίων όπως του Staphylococcus aureus, που προκαλεί θανατηφόρο MRSA.

Μέλι Μανούκα

Ίσως το πιο εύγευστο αντιβιοτικό έρχεται με τη μορφή του μελιού Μανούκα. Εφαρμόζεται τοπικά, μπορεί να σκοτώσει ένα ευρύ φάσμα παθογόνων συμπεριλαμβανομένου του MRSA και βακτηρίων που τρώνε τη σάρκα. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η βακτήρια αγωγή δεν αύξησε την παραμικρή αντίσταση, η οποία τελικά θα καθιστούσε το μέλι Μανούκα αναποτελεσματικό.
Αυτός σίγουρα δεν είναι ένας εξαντλητικός κατάλογος φυσικών αντιβιοτικών, αλλά ένα σπουδαίο ξεκίνημα για ένα αποκλειστικά φυσικό φαρμακείο. Επίσης, λάβετε υπ'όψην τα Reishi, Pau d 'Arco, una de Gato, εκχύλισμα φύλλων ελιάς, γαρίφαλο, κουρκουμά, καθώς και τα λεμόνια για να έχετε ένα πλήρες οπλοστάσιο με αντιβιοτικά.

HealthyHolisticLiving.com
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα