Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

3 κόλπα που θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε το τέλειο καρπούζι!

3-τρικ-to-help-you-buy-το-τέλειο-καρπούζι
Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να διαλέξετε το τέλειο καρπούζι.
Οι αγορές και τα σούπερ μάρκετ έχουν ήδη γεμίσει με καρπούζια. Όμως, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι υπάρχει κάτω από το πράσινο φλοιό σας συνιστούμε να  ακολουθήσετε αυτά τα πρακτικά κόλπα με τα οποία θα επιλέγετε πάντα το σωστό, ώριμο και ζουμερό καρπούζι.
1. Πρώτα θα πρέπει να δώσετε αυξημένη προσοχή  για εξωτερικές ρωγμές που μπορούν να επηρεάσουν το εσωτερικό του καρπουζιού, κάτι που δεν είναι καθόλου καλό, ειδικά στις μέρες του καλοκαιριού. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αποφεύγετε τα καρπούζια με ρωγμές. Ένα ώριμο καρπούζι θα πρέπει να έχει σκούρο πράσινο χρώμα.
2. Σηκώστε το καρπούζι. Αν είναι ώριμο, θα πρέπει να είναι βαρύ για το μέγεθός του. Το 92% του καρπουζιού είναι νερό. Το άγουρο καρπούζι είναι ελαφρύ για το βάρος του, επειδή δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα νερού.
3. Κοιτάξτε γύρω σας και βρείτε την πλευρά όπου το καρπούζι ήταν ''ξαπλωμένο'' στο έδαφος. Κάθε καρπούζι έχει, αυτή την πλευρά και η οποία πρέπει να έχει μπεζ-κίτρινο χρώμα. Αν η πλευρά όπου το καρπούζι ήταν ξαπλωμένο στο έδαφος έχει λευκό ή ελαφρύ πράσινο χρώμα, αυτό σημαίνει ότι κρατάτε άγουρο καρπούζι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα