Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

3 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να τρώτε ανανά πιο συχνά

3-λόγοι-λόγω-της-το οποίο-θα-πρέπει-να καταναλώνουν-ανανά και πιο συχνά,


Ο ανανάς είναι ένα τροπικό φρούτο που παρέχει ανόργανα άλατα και βιταμίνες στο σώμα σας. Είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, θειαμίνης, βιταμίνης Β6, χαλκού, βιταμίνης C και μαγγάνιου.
Αν θέλετε να απολαύσετε τα οφέλη για την υγεία του ανανά, θα πρέπει πάντα να τον καταναλώνετε φρέσκο γιατί οι κονσέρβες περιέχουν περισσότερη ζάχαρη παρά θρεπτική αξία.
Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική κατανάλωση ανανά μπορεί να βελτιώσει τη συνολική υγεία του σώματος και να βοηθήσει στην πρόληψη πολυάριθμων ασθενειών.

Ο ανανάς προστατεύει την υγεία των οστών
Περιέχει σχεδόν το 75% της απαιτούμενης ημερήσιας ποσότητας μαγγανίου, ενός ορυκτού που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη γερών οστών και συνδετικού ιστού. Το μαγγάνιο, μαζί με άλλα μέταλλα, βοηθά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Περιέχει 50% της απαιτούμενης ημερήσιας ποσότητας βιταμίνης C. Η βιταμίνη που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μειώνουν το επίπεδο των ελεύθερων ριζών στο σώμα και προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες.
Μειώνει κρίσιμες φλεγμονές
Οι χρόνιες φλεγμονές είναι αιτία εμφάνισης πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μορφών καρκίνου, καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη τύπου 2, αρθρίτιδα κ.λπ. Δεδομένου ότι ο ανανάς μειώνει την χρόνια φλεγμονή στο σώμα, επηρεάζει άμεσα τη μείωση του κινδύνου όλων των ασθενειών που προκαλούνται από χρόνια φλεγμονή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα