Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ποια είναι τα smoothie που καίνε λίπος;



Μπορεί να σας δροσίζουν αλλά η μπύρα και άλλα καλοκαιρινά κοκτέιλ έχουν πολλές θερμίδες. 
Μάθετε ποια είναι τα smoothie του καλοκαιριού  που αδυνατίζουν. 
Πράσινο τσάι
 
Είναι αντιοξειδωτικό, βοηθά στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου και ταυτόχρονα διασπά το λίπος. Ερευνα του Πανεπιστημίου Tufts έχει δείξει ότι οι κατεχίνες του ενεργοποιούν τα γονίδια καύσης του λίπους της κοιλιάς και επιταχύνουν την απώλεια βάρους κατά 77%. Μετατρέψτε το σε ice tea τώρα που η εποχή το επιτρέπει και βάλτε το καθημερινά στο διατροφικό σας πλάνο.
 
Smoothie σπανάκι
 
Τα «πράσινα» smoothies είναι πολύ τονωτικά για την υγεία και τη σιλουέτα σας και ένα smoothie με σπανάκι είναι ό,τι πρέπει για να αποτοξινωθείτε και να δώσετε ώθηση στην προσπάθειά σας για απώλεια βάρους. Βάλτε στον αποχυμωτή 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι, 1 φλιτζάνι χυμό ανανά, 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και λίγο τριμμένο τζίντζερ. Πιείτε το δροσερό και αφήστε το να σας αποτοξινώσει και να «κάψει» τα περιττά κιλά.
 
Λεμόνι-τζίντζερ
 
Το συγκεκριμένο ποτό, εκτός της καύσης του λίπους θα σας βοηθήσει να «καθαρίσετε» και το πεπτικό σας. Για να το φτιάξετε, προσθέστε σε ένα ψηλό ποτήρι χλιαρό νερό μια κουταλιά της σούπας μέλι, 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ και άλλη 1 λεμόνι. Αν το πίνετε κάθε πρωί πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας, θα καταφέρετε να μειώσετε τις τοξίνες στον οργανισμό σας και να επιταχύνετε την απώλεια βάρους.
 
Ποτό με μηλόξιδο
 
Το μηλόξιδο περιέχει  οξικό οξύ το οποίο  μειώνει την όρεξη, αυξάνει το μεταβολισμό και μειώνει την κατακράτηση υγρών. Σε ένα ψηλό ποτήρι με κρύο νερό, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο, το χυμό από 1 μέτριο λεμόνι, λίγη σκόνη κανέλλας και λίγο μέλι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα