Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Κι όμως... ΥΠΑΡΧΕΙ παιδι με ΤΡΙΠΛΗ ΕΛΙΚΑ στο DNA του

Μία εκπληκτική ιατρική αποκάλυψη οδηγεί σε πολλαπλά συμπεράσματα. Οι άνθρωποι αλλάζουμε, μεταλλασσόμαστε. Η "αναβάθμιση" των επόμενων γενιών είναι προ των πυλών ! ! !

Τον Οκτώβριο του 2012, λίγο πριν την υποτιθέμενη καταστροφή του κόσμου, γεννήθηκε ένα αγοράκι με τρίτη έλικα στο DNA του, ο Alfie Clamp.

Το παιδάκι χρειάστηκε να μεταβεί πολλές φορές στο νοσοκομείο καθώς γεννήθηκε τυφλό -σε τρεις μήνες ανέκαμψε- και με διάφορες άλλες σοβαρές αναπηρίες, ενώ δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο περιβάλλον.

Πολύ σύντομα, οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο μικρός είχε μία έξτρα έλικα στο έβδομο χρωμόσωμα του DNA του.

Αυτό, τον έκανε τον πρώτο άνθρωπο παγκοσμίως με τριπλή έλικα.

Ερευνητές του Cambridge έχουν δημοσιεύσει ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι δομές με τέσσερις έλικες DNA (τετράκλινος έλικας - γνωστός ως G-quadruplexes) υπάρχουν και μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Το ερώτημα είναι, πόσες έλικες DNA μπορεί ένας άνθρωπος να διαθέτει; Ορισμένοι γενετιστές ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι κάποια μέρα θα έχουν 12 έλικες ! ! ! 



Η Δρ Berrenda Fox είπε «έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν και άλλες έλικες που διαμορφώνονται. Στην διπλή έλικα υπάρχουν δύο σκέλη του DNA τυλιγμένες σε σπείρα." Η Δρ Φοξ λέει ότι υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και μεταλλάξεις που συμβαίνουν στο DNA μας. Εξελισσόμαστε, καθώς φαίνεται πως "θα αναπτύξουμε δώδεκα έλικες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει ίσως εδώ και 5 με 20 χρόνια. Μεταλλασσόμαστε. Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση. Είναι μια μετάλλαξη των ειδών μας σε κάτι για το οποίο το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ακόμη γνωστό", δήλωσε η Δρ Berrenda Fox. 

Τελικά, οι φήμες για την καταστροφή του κόσμου, το 2012, αποδείχθηκαν εντελώς αποτυχημένες. Οι εκτιμήσεις, όμως, ότι οι Μάγιας εννοούσαν το τέλος μίας εποχής και την αρχή μίας άλλης, φαίνεται να επιβεβαιώθηκαν, σε συνδυασμό με τις ενδείξεις ότι γύρω σε αυτό το διάστημα, η Γη πέρασε ή περνάει ακόμα μέσα από την λεγόμενη Ζώνη Φωτωνίων.

Η γέννηση του παιδιού με τρίτη έλικα το αποδεικνύει. Μπορεί το παιδάκι να είχε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, ωστόσο φαίνεται πως η "αναβάθμιση" του ανθρώπου είναι προ των πυλών ! ! !


diadrastika 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα