Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Disk Drill : Το καλύτερο πρόγραμμα για να επαναφέρετε διαγραμμένα αρχεία φωτογραφίες και βίντεο


Πολλές φορές διαγράφουμε σημαντικά αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή μας και την φωτογραφική μας είτε κατά λάθος είτε πολλές φορές ηθελημένα όμως για κάποιο λόγο αργότερα  θέλουμε να τα επανακτήσουμε. Υπάρχουν αρκετά λογισμικά  που μπορεί να μας βοηθήσουν να ανιχνεύσσουμε και να ανακτήσουμε τα δεδομένα μας, μάλιστα πολλά πολλά από αυτά τα έχουμε παρουσιάσει κατά το παρελθόν. 
Το  βασικό τους μεινέκτημα είναι ότι τα πολύ καλά δυστυχώς στην δωρεάν τους έκδοση μας δίνουν περιορισμένες δυνατότητητες και για πετύχουμε τον σκοπό μας θα πρέπει να προμηθευτούμε αντίστοιχα επαγγελματικά με κάποιο κόστος. Η εξαίρεση στον κανόνα είναι το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε αφού μας δίνει την δυνατότητη χωρίς κανένα κόστος να κάνουμε αναζήτηση για τα χαμένα μας αρχεία σε από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών σκληρών δίσκων εξωτερικών σκληρών δίσκων, USB flash USB, iPod, κάρτες μνήμης, και περισσότερα.
Το Disk Drill διαθέτει πολούς διαφορετικούς αλγόριθμους ανάκτησης για τα δεδομένα μας με γρήγορη και βαθειά σάρωση, μάλιστα είναι τόσο απλό που δεν χρειάζεται καμμία ιδιαίτερη επεξήγηση αφού όλα ξεκινάνε με το πάτημα ενός κουμπιού. 
Πιο συγκεκριμένα τρέχουμε την εφαρμογή και κάνουμε κλικ στο μέσο αποθήκευσης που θέλουμε να επαναφέρουμε τα αρχεία και αφού το επιλέξουμε πατάμε Recovery  περιμένοντας να ολοκληρωθεί το σκανάρισμα. Μόλις τελειώσει βλέπουμε στο μενού του προγράμματος μέσα σε ομαδοποιημένους φακέλους  τα αρχεία που βρήκε.
Για να τα επαναφέρουμε  τσεκάρουμε το φάκελο ή αν μας ενδιαφέρουν μόνο κάποιοα συγκεκριμένα αρχεία κάνουμε κλικ στο + στα αριστερά της εφαρμογής για δούμε περισσότερα και αφού τσεκάρουμε τα αρχεία που θέλουμε να επαναφέρουμε πατάμε στην επιλογή Recovered

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα