Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Σταματήστε!

Όταν κάποιος φτιάχνει μια μηχανή που λειτουργεί, προβλέπει και τον τρόπο να τη σταματήσει ο ίδιος, αλλά και όποιος γνωρίζει τι έφτιαξε! Έχετε δει αγελάδα να κοιτάζει το τρένο που περνάει μπροστά της; Μπορεί το συμπαθές τετράποδο, αν και διαθέτει περισσότερο όγκο μυαλού απ’  του Ανθρώπου, να εξερευνά με τον τρόπο του το τραίνο, αλλά είναι σίγουρο πως δεν αντιλαμβάνεται τι ειν’ τούτο και σ’ όλα στα βαγόνια να τη βάλεις για να τα εξερευνήσει, πάλι δε θα καταλάβει τίποτα!
Ο Άνθρωπος, αν και διαθέτει πιο εξελιγμένο εγκέφαλο, στην περίπτωση του Σύμπαντος, το κοιτάζει όπως η αγελάδα το τραίνο. Τον σοκάρει το μέγεθός του! Δεν είναι το Σύμπαν όμως πολύ μεγάλο, ο Άνθρωπος είναι πολύ μικρός! Δεν εκπέμπει ο Ήλιος τεράστια θερμότητα, ο Άνθρωπος είναι «το μυρμήγκι» που δε μπορεί να πλησιάσει «το κερί» Σας αποκάλυψα στο «Η Πραγματικότητα», ότι το Σύμπαν (Μηχανή) έχει συγκεκριμένο μέγεθος και αποτελείται από κάποια εξαρτήματα που το συνθέτουν. Η Γη αποτελεί την «καρδιά» της Μηχανής αυτής, είναι ο «αντιδραστήρας» της.

Η λειτουργία του στηρίζεται στην ανακύκλωση των ψυχών των έμβιων όντων.
Ο Δημιουργός του Σύμπαντος χρησιμοποιεί για «καύσιμο» τα έμβια όντα.
Ο Άνθρωπος δημιουργήθηκε απ’ τις συνθήκες λειτουργίας της, παρουσία οξυγόνου, που είναι συστατικό ζωής και απαραίτητο στοιχείο για την ανακύκλωση. Αποτελεί τη σκουριά αυτής της Μηχανής. Όσο εξελίσσεται δημιουργεί όλο και μεγαλύτερη σκουριά. «Ενα πολιτισμό σκουριάς«. Αυτή η σκουριά απειλεί τη Μηχανή και είναι ανεπιθύμητη στο Δημιουργό. Γιατί δεν την αφαιρεί; Aν δεν το αντιλαμβάνεστε θα σας το εξηγήσω, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Θα δώσει όμως τώρα στον Άνθρωπο τη δυνατότητα να σταματήσει από μόνος του τη διάβρωση. Θα του δείξει τον τρόπο να κάνει τη σκουριά σίδερο, να αναπτυχθεί χωρίς να καταστρέφει, να σταματήσει να πριονίζει το κλαδί στο οποίο κάθεται πάνω και αυτό θα επουλωθεί!
Η Χώρα στην οποία εκτρέφονται τα μεγαλύτερα θηρία του πνεύματος ονομάζεται Ελλάδα Είναι το μεγαλύτερο Θηρίο της Γης με τεράστια δύναμη, που τώρα κοιμάται.
Δικαιούται να κοιμηθεί.
Θηρίο, που έδωσε και συνεχίζει να παρέχει γνώση στην Ανθρωπότητα. Γνώση που χρησιμοποιούν οι διδαχθέντες ενίοτε εναντίον του. Του κουνάνε το δάχτυλο και του κάνουν τον έξυπνο με όσα έμαθαν απ αυτό. Του κάνουν και μαθήματα καθωσπρεπισμού και υποδείξεις, αντί να υποκλίνονται. Και τι υποδείξεις !!!  «Έλα γιαγιά να σου πω, που το έχει η μάνα μου» Ένα θηρίο όμως δε δέχεται υποδείξεις.
Μπορούν να πνίξουν την ώρα που κοιμάται τέτοιο Θηρίο; Κι αν ξυπνήσει;
Μπορούν τα μυρμήγκια πιασμένα χέρι – χέρι να πνίξουν ένα ελέφαντα;
Οι χθεσινοί δε μπορεί να ξέρουν περισσότερα απ’ τον πρώτο διδάξαντα, απ αυτόν που τους άνοιξε τα μάτια, ούτε μπορούν να κλέψουν τα πάντα. Κάποια πράγματα δεν κλέβονται! Έχουν λέει ισχύ ! Ατομικές βόμβες που μπορούν να καταστρέψουν τη Γη πέντε φορές! Η Ελλάδα όμως διαθέτει βόμβα που μπορεί να καταστρέψει όχι μόνο αυτούς, μα ολόκληρο το Σύμπαν, αλλά δεν το ξέρουν! Καιρός να το μάθουν!
Ήγγικεν η ώρα !!!
@ Ιδομενέας
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα