Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΔΑΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!;!


Στις 30 Απριλίου 2015 στην Βραζιλία από όσο λένε τα ειδησεογραφικά ΜΜΕ της Νότιας Αμερικής ( χωρίς να αναφέρουν τοποθεσία ) ένας αγρότης ανακάλυψε αυτό το περίεργο πλάσμα όπου μοιάζει σαν ανθρωπίδα ( πιθηκοειδές )! Αν κάποιος όμως το παρατηρήσει καλύτερα θα διαπιστώσει ότι δεν έχει να κάνει με οποιοδήποτε γνωστό πίθηκο!


Το παράξενο αυτό πλάσμα μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Βιολογίας στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας! Εκεί ο Χούλιο Δενγάρες όπου είναι ο επικεφαλής ερευνάς είπε ότι πρώτη φορά βλέπει κάτι τέτοιο και ότι ίσως πρόκειται για ένα είδος πιθήκου όπου δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα στο ευρύ κοινό! Πρόσθεσε επίσης ότι στην ζούγκλα του Αμαζονίου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 320 διαφορετικά είδη  ζώων που δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα!
Όταν ερωτήθηκε αν πρόκειται για κάποιο εξωγήινο πλάσμα απάντησε!
<< Πράγματι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το αν είναι εξωγήινο είδος, αυτό όμως θα φανεί από τις εξετάσεις DNA όπου θα γίνουν και τις ιστολογικές εξετάσεις. Αλλά μια και με ρωτάτε για κάτι το εξωπραγματικό θα σας απαντούσα ότι ίσως να είναι κάποιο είδος πειράματος από κάποιο κέντρο γεννητικής ….. >> καθώς τελείωνε την φράση του γέλαγε….!
Από τότε όμως που το πλάσμα αυτό δόθηκε για περεταίρω έρευνες κανείς δεν έχει ξανά ακούσει τίποτα για αυτό! Ως συνήθως πολλές ιστοσελίδες στο εξωτερικό αλλά και εδώ λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του! Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες οτιδήποτε νεότερο που θα έχουμε θα σας το ανακοινώσουμε…!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα