Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ασυρματη επικοινωνια ειχαν οι Δελφοι με τις ελληνικες αποικιες



Tα ντολμέν ειναι κατασκευασμενα απο πλακες πετρων ψαμμίτη που περιεχουν σε μεγαλη ποσοτητα χαλαζία ,ένα ορυκτό με ισχυρα πιεζοηλεκτρικα φαινόμενα, δηλαδή εχει ιδιότητες να μετασχηματιζει μια μορφή ενέργειας σε μια άλλη.

Δηλαδή ειναι μία συσκευή για τη λήψη και την αποδιαμόρφωση (μετατροπη) των κυμάτων μίας ζώνης συχνοτήτων σε άλλο μηκος κυματος ,τετοιο ,που να μπορει να ακούγεται ο ηχος απο το ανθρώπινο αυτί. 

Δηλ.πιο απλα .

Εχουμε τον πομπο του ραδιοφωνικου σταθμου.

Αυτος εκπεμπει κυματα οπως και η γη.

Μεσα στα ηλεκτρομαγνητικα κυματα του ραδιοφωνικου πομπου βαζουμε και τα τραγουδια .

Αυτα τα μεταφερουν τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα .

Δεν ακουμε ομως εμεις τιποτα .

Για να ακουσουμε πρεπει να εχουμε εναν δεκτη ,το ραδιοφωνο.

Εδω το ραδιοφωνο κανει αποδιαμορφωση δηλ. ξεχωριζει απο τα κυματα που υπαρχουν το κυμα του σταθμου που θελουμε να ακουσουμε και πραγματι ακουμε την μουσικη .

Αυτο κανουν και τα Ντολμεν .


Απο τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα που παραγει η γη τα παιρνει το Ντολμεν, τα ενισχυει με το σχημα που εχει και λεγοντας ενα μηνημα το στελνανε εξω μεσα απο την οπη που εχουν μπροστα .

Ολα τα Ντολμεν εχουν προσανοτολισμο στους Δελφους .

Γι αυτο ηταν και το κεντρο του κοσμου .

Ετσι οι ιερεις των Δελφων επικοινωνουσαν με ολες τις χωρες που ειχανε ντολμεν (κατω χαρτης στο κοκκινο. Βλεπετε εκει που ηταν ελληνες υπηρχαν ντολμεν). 

 


Με αυτο τον τροπο οι ιερεις ξερανε ποτε κατεβαινουν οι βαρβαροι για λεηλασια .Τους τηλεφωνουσαν δηλ. Τωρα αν εβαζαν και κανενα τραγουδακι π.χ.Τσιτσανη το κανανε για να περναει η ωρα.Βαζανε ιδιως το τραγουδι ...αραπινες μαυρες ερωτιαρες....κλπ.Μπορει να επικοινουσανε και με καμια ρωσιδα τοτε σκυθες ,σκυθινες δεν ξερω πως να τις πω . Δεν ηταν βεβαια σαν το σημερινο κινητο τηλεφωνο αλλα ειχε πολλα αλλα καταπληκτικα πραγματα .Τα Ντολμεν εχουν και τωρα και αλλες ιδιοτητες Αλλη φορα θα τις πω .Πολυ περιεργοι ειστε .

Δειτε κατω το εσωτερικο (κυματα).


 


Panagiotis Darivas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα