Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Όταν πεθαίνουν τα ζώα

Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν πεθαίνουν τα ζώα


Ερ: Είπατε ότι τα ζώα [μετά το θάνατό τους] επανενσαρκώνονται μετά από λίγες μόνο μέρες. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτά;

Α: Απλά στείλτε την αγάπη σας. Θα σας ακολουθούν αστρικά για τρεις ή τέσσερις ημέρες· μπορείτε να πείτε, "Poochy, σ 'αγαπώ. Είσαι εδώ, σε νιώθω," και να βάλετε λίγο φαγητό γι' αυτόν. Πολλά εξελιγμένα ζώα επανέρχονται σε διάφορες μορφές.

Ερ: Πιστεύετε ότι υποφέρουν όταν πεθαίνουν;



Α: Πηγαίνουν απευθείας στο αστρικό σώμα τους και δεν πονούν όπως οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι έχουν φαντασία, η οποία τους κάνει να πονούν περισσότερο. Τα ζώα δεν έχουν αυτό το είδος της φαντασίας· αποσύρονται αμέσως στο αστρικό πεδίο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αν ένα ζώο σπάσει το πόδι του, μπορεί να καθίσει για τρεις ή τέσσερις ημέρες χωρίς να κάνει ούτε έναν ήχο. Βρίσκεται στο αστρικό πεδίο κοιτώντας το σώμα του.

Ερ: Τα ζώα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επανενσαρκωθούν εάν σκοτώσατε αυτό το ζώο και είναι θυμωμένο μαζί σας; Μπορεί να σας παρενοχλεί;

Α: Νομίζω ότι η θανάτωση των ζώων είναι πολύ κακό πράγμα, γιατί όταν πεθάνετε σάς βρίσκουν και πραγματικά σας παρενοχλούν. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί στους κρεοπώλες και τους ανθρώπους που τρώνε κρέας; Δεν ξέρουν τι δημιουργούν.

Ένας επιστήμονας που σκοτώνει τριακόσιους ή τετρακόσιους πιθήκους, το αστρικό σώμα του το τρώγεται μέρα και νύχτα από τα αστρικά σώματα των πιθήκων. Οι Δέκα Εντολές λένε, «Ου φονεύσεις». Αλλά σκοτώνουμε: όπλα, βόμβες, πόλεμος.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Karma & Reincarnation, p.296 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα