΄Ο,τι και να γίνει, εμείς στην Ελλάδα έχουμε τον ήλιο μας! Αλλά… που πήγε ο ήλιος; Μα που πήγε αυτό το καλοκαίρι;

«Εντείνεται η αστάθεια τις επόμενες ημέρες, βοριάδες στο Αιγαίο, μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή» γράφει το Σκάι – Καιρός.

Κι ακούω τα διάφορα παπαγαλάκι της δημοσιογραφίας στο ραδιόφωνο να σχολιάζουν και να κάνουν πικρό χιούμορ για τα του καιρού μας.
Και βλέπω η υπόλοιπη Ευρώπη ΚΑΙ ΠΆΛΙ να έχει καλοκαιράκι κι εμείς μέσα στη μπίχλα.


Και βλέπω να ποντάρουν κάποιοι στο καλοκαιράκι το Ελληνικό που θα φέρει τουρίστες και έσοδα, αλλά μέχρι στιγμής κοντέψαμε να ξεκάνουμε ένα γκρουπ με κεραυνό και άλλους δυο με κατολισθήσεις.
Αυτό που δεν ακούω, είναι προβληματισμό για το τι στο καλό συμβαίνει. Βρε Άκη Παυλόπουλε, βρε Λιάνα Κανέλλη… τίιιιποτα δεν πήραν τα αυτιά σας; Και του Άκη είναι και μεγαλούτσικα. Η δε Λιάνα απέρριψε άρθρο μου για τη Γεωμηχανική και την τροποποίηση καιρού που έστειλα στο περιοδικό της Νέμεσις το 2011.
Βρε καλά μου παπαγαλάκια, βολευτές και μη… Αν είναι να μην λέτε κάτι επί του θέματος με τη δέουσα σοβαρότητα, καλύτερα… βουλώστε το τελείως!!! Κλείστε το το ρημάδι το στοματάκι σας, που μου κάνετε και χιούμορ!
Άντε να φάτε λίγο καναβουράκι. Έλεος πια με την ένοχη σιωπή, αλλά τα καιρικά σας τα σχόλια και αστειάκια, είναι ακόμα πιο ένοχα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ