Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Σχέδιο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας

epix xenoi OUT
Το λεγόμενο και Σ.Α.Ν.Ο δηλαδη. Στο οποιο Σ.Α.Ν.Ο φυσικα και περιλαμβανεται ΕΝΦΙΑ κανονικοτατα. Το ΕΝΦΙΑ το οποιο σύσσωμοι οι ΤΣΥΡΙΖΕΟΙ δηλωναν ευθαρσώς ότι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ στη Βολη και καλουσαν ΟΛΟ το κοσμο να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ με πορειες και διαμαρτυριες.


Στο Σ.Α.Ν.Ο εχει και αλλα πρωτοποριακά μετρα: Οι επιχειρήσεις από 26% πανε στο 29% φορο, η δε προκαταβολη φορου από 85% παει στο 100%. Βαλε και 12% φορο αλληλεγγύης, άλλο 10% φορο στα μερισματα των μετοχων (δηλαδη στα ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ κερδη που απλα θελει να παρει αυτος ο αλητης ο μετοχος) και κανε σουμα. Κατά ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ οποιος κανει το λαθος να εχει επιχείρηση στην Ελλαδα, είναι μικρομετοχος μιας και το κρατος είναι πανω από 60% ο μεγαλομέτοχος !!!


Αμα δε κανεις το λαθος να δωσεις καμμια παροχη όπως εταιρικο αυτοκινητο για να κανει ο πωλητης τη δουλεια του την εκανες κανονικα. Η εκπτωση 3,9% (2,9% η επιχείρηση και 1% ο εργαζωμενος) στις εισφορες καταργείται!
Αυτά είναι αριστερα μετρα τονωσης της οικονομιας όχι αστεια. Με ολες αυτές τις αυξησεις ένα μαγαζι με 3-5 υπαλληλους τι θα κανει? Σωστα μαντεψατε: ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΟΣΜΟ για να επιβιωσει.



Αλλωστε εχουμε να ταισουμε την ΕΡΤ, εχουμε να πληρωσουμε τα σαντουιτς και τους καφεδες στη ΔΕΗ του Φωτοπουλου, να βγει το 12% μεροκαματο του Κατρουγκαλου και άλλες λοιπες κοινωνικες υποχρεωσεις για τους Δ.Υ που μας ψηφισαν..


Την ιδια ωρα στη Βουλγαρια ο φορος είναι 10%, και στη Κυπρο 12,5% ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. Μετα αναρωτιούνται γιατι την εχουν κανει με ελαφρια ΑΠΑΝΤΕΣ και εχουν μεινει κατι ψιλα μαγαζακια που είναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.


Εχουμε ακομη όμως για να φτασουμε το συντροφο Μαδουρο και το ηγετη Κιμ που εχουμε ως προτυπα: Στο Καρακας της Βενεζουελας υπαρχουν 3 καταστηματα και οι τιμές των smartphones έχουν εκτιναχθεί τόσο που ένα ολοκαίνουργιο iPhone 6 κοστίζει περίπου 300.000 bolivars, δηλαδή σχεδόν $47.250!


Αντίστοιχα ένα παλαιότερο μοντέλο Samsung κοστίζει περί τα $3.000


Το περιφημο mail Χαρδουβελη ηταν κατι λιγοτερο από ΕΝΑ (1) Δις μετρα και ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ στις 28/2/2015 . Εριξαν τη κυβερνηση γι αυτό. 


Τωρα τα ‘αριστερα’ μετρα είναι ΟΚΤΩ (8) ΔΙΣ και φυσικα ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. 

Ακομη και αν στα χαρτια τα παρουν ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ γιατι πολύ απλα ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ τις ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ και τις ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ τους.

Πρωτη και τελευταια φορα αριστερα. Η αλλιως ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ. Να τους χαιρεται το 36% ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ και το 3-4% ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ.


dailytripes

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα