Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ιακωβίνοι οικονομολόγοι

ΕΣΥ φταίς, που λες ΝΑΙ, εκεί που πρέπει να πεις ΟΧΙ.
Δεν είναι αυτοί έξυπνοι, εσύ είσαι βλάκας.
Ο κόσμος όπως τον γνωρίζουμε τελείωσε και αυτός που διαφαίνεται στον ορίζοντα, δεν δείχνει να είναι ανθρωποκεντρικός. Όποιος μιλήσει για συνομωσιολογία, είναι τουλάχιστον κρετίνος και καλώς παθαίνει αυτά τα «καλούδια» που του ετοιμάζουν.
Δεν κουράζονται οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι να φτιάξουν μια απάτη για ό,τι τους κάνει κέφι και η μάζα που ανήκεις, δηλ. ο μαζάνθρωπος, είναι αυτός που συμφωνώντας, υποκύπτοντας και ενεργώντας με βάση τα σχέδια τους, σαν υπάκουη και κοινή μαριονέτα, ναι, είναι αυτή που ευθύνεται για τα χάλια του πλανήτη σήμερα και για ό,τι ακολουθήσει.
Όχι δεν φταίνε οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι ή τα τσιράκια τους, των κάθε λογής «Μυστικών Εταιριών» αλλά ΕΣΥ που λες ΝΑΙ εκεί που πρέπει να πεις ΟΧΙ.
Οι Μάγια είχαν δίκιο εν τέλει, απλά το μυαλό του ανθρώπου μπορεί να δει μόνο ότι υπάρχει μέσα σε αυτό και τίποτε άλλο. Έτσι δεν αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις που τρέχουν με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός και μάλιστα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Όταν τον αγγίξει το ατσάλι του χασάπη, θα νοιώσει σαν την Αντουανέτα όταν την συνέλαβαν οι Ιησουίτες και οι Ιησουίτες Ιακωβίνοι είναι ξανά εν δράση. ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ …

Ιακωβίνοι οικονομολόγοι /18 – 3- 2015
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ Λαπαβίτσα !!! στους ΙΑΚΩΒΙΝΟΥΣ…  Δραχμή και δελτίο για τρόφιμα και φάρμακα!!!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Στο αμερικανικό περιοδικό Jacobin  σε συνέντευξη ποταμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαπαβίτσας και οικονομικός «εγκέφαλος» πίσω από την λογική της επιστροφής στη δραχμή, αποκάλυψε τον οικονομικό σχεδιασμό της αριστερής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, που ανοικτά επιθυμεί αυτή την εξέλιξη.

Τι θα φέρει η μετάβαση στη δραχμή κατά Λαπαβίτσα.
Οι «Ιακωβίνοι» οικονομολόγοι, λόγω άγνοιας ή (το πιθανότερο) αδιαφορίας για την λειτουργία μιας σύγχρονης δυτικής οικονομίας, δεν έχουν υπολογίσει το πώς πρόκειται να αντιδράσει η πραγματική οικονομία σε ένα τέτοιο ακραίο σοκ. Έναν οικονομικό εφιάλτη που ο ελληνικός λαός στην μεγάλη του πλειοψηφία απεύχεται, τον οποίο όμως κάποιοι σήμερα απεργάζονται στην αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τις άναρθρες ιαχές στήριξης και των ακροδεξιών υποστηρικτών τους.
Όσοι ανιστόρητοι δεν ξέρουν τους Ιακωβίνους έχει καλώς, πάντα γατάκια ήταν.
Η σφαγή στην Βανδέα κατά την διάρκεια της Τρομοκρατίας των Ιακωβίνων στην Γαλλική Επανάσταση μεταξύ του 1793 και 1794.  Μια γενοκτονία των Γάλλων από τους Ιακωβίνους. 800.000 Γάλλοι, άντρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, ανάπηροι και γέροντες, κατακρεουργήθηκαν και οι Ιακωβίνοι επεξεργάζονταν τα δέρματα τους.
Δύο τόμοι του Γαλλικού Συντάγματος είναι ντυμένα με ανθρώπινο δέρμα σφαγμένου στην Βανδέα. Οι δύο γενοκτόνοι νόμοι αυτής της εποχής ισχύουν μέχρι και σήμερα και η Γαλλική κυβέρνηση αρνείται να τους αποσύρει.
Αυτή είναι η Γαλλική Δημοκρατία. Αυτή είναι η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αν μπορείς να κάνεις τις συνδέσεις … έχει καλώς !
Όταν ψηφίζονται νόμοι ελέγχου της τροφής και του νερού σχεδόν σε όλη την υφήλιο δύο πράγματα που αν δεν τα έχεις απλά δεν ζεις, είναι δύσκολο να μην πιστέψεις, ότι ένα Παγκόσμιο καθεστώς βρίσκεται καθοδόν, και είναι πολύ κοντά μας πλέον. Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικρό καλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια.
Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου Codex Alimentarius
… όταν τα έγραφα πριν χρόνια με λέγανε συνωμοσιολογικοπαρανοϊκό!
Αποκαλυπτικά Αποσπάσματα από τους Σχεδιαστές
«Η Agenda 21 προτείνει μια σειρά δράσεων που προορίζεται να εφαρμοστούν σε ΚΑΘΕ άνθρωπο στην Γή … καλεί για συγκεκριμένες αλλαγές στις δραστηριότητες ΟΛΩΝ των ανθρώπων. Αποτελεσματική εκτέλεση της Agenda 21 θα απαιτήσει ένα βαθύ αναπροσανατολισμό ΟΛΩΝ των ανθρώπων, τέτοια που δεν έχει ποτέ βιώσει ο κόσμος ξανά …» Agenda 21: The Earth Summit Strategy to Save Our Planet (Earthpress, 1993).
«Οι πραγματικότητες της ζωής στον πλανήτη υπαγορεύουν ότι η συνεχιζόμενη οικονομική ανάπτυξη όπως την ξέρουμε δεν μπορεί να είναι βιώσιμη. Η Βιώσιμη ανάπτυξη λοιπόν είναι ένα πρόγραμμα δράσεως για τοπική και παγκόσμια μεταρρύθμιση – ένα πρόγραμμα που απομένει να καθορισθεί πλήρως» The Local Agenda 21 Planning Guide, published by ICLEI, 1996.
«Το τωρινό lifestyle και οι μορφοδιατάξεις καταναλώσεως της εύπορης μεσαίας τάξης – που περιλαμβάνει την υψηλή κατανάλωση κρέατος, την χρήση απολιθωμένων καυσίμων, οικιακές συσκευές, air conditioning στο σπιτι και το γραφείο, και τις κατοικίες στα προάστια δεν είναι βιώσιμα» Maurice Strong, Secretary General of the UN’s Earth Summit, 1992. Αν σας φαίνετε ότι ακούτε κανέναν απηρχαιωμένο κομμουνιστή , κάνετε λάθος ! Ψάξτε να δείτε ποιος είναι αυτός ο κύριος !
Reserve and Corridor System: Σε όλο τον πλανήτη έχουν εκχωρηθεί τεράστιες περιοχές που θα απαγορεύεται με ένοπλη βία η πρόσβαση ανθρώπων σε αυτές. Σε ποιους θα επιτρέπεται βρείτε το εσείς ! Όποιοι προσπαθήσουν να μπουν θα χαρακτηρίζονται «οικολογικοί τρομοκράτες» ! Στην Ελλάδα έχει εκχωρηθεί η ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου κλπ.
Παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο μου «Necronomicon» [1]
«Ωστόσο, οι Αιγύπτιοι Μασόνοι έχουν περισσότερη σχέση με τη Grand Orient Lodge of France, η οποία αρχικά είχε οργανωθεί από τους Weishaupt Illuminati και έχει σχέση με τη Society of Jaco­bins στην οποία και ανήκε καθένας από τους ηγέτες της Γαλλικής Επανάστασης, και που σήμερα ανάμεσα στα μέλη της είναι και ο πρόεδρος Giscard D’Estaing και ο λεγόμενος αντίπαλός του Μ. Mitterand.
Ένας μυστικός Illuminatus και Ιακωβίνος ήταν ο Giuseppe Balsamo, με το κωδικό όνομα Cagliostro, ο οποίος όπως και ο Rasputin στην Ρωσία, είχε ρόλο κλειδί στην Επανάσταση στην δυσφήμιση της βασιλικής οικογένειας (στην περίπτωση της Marie Antoinette και του διαμαντένιου κολιέ) και είχε διδαχθεί προσωπικά από τον ίδιο τον Weishaupt—αυτόν τον Ιησουίτη συνωμότη, του οποίου το ανέκδοτο έργο περιλαμβάνει ανάμεσα σε πολλά άλλα και το αρχικό κείμενο αυτού που αργότερα έγινε γνωστό σαν το Κομμουνιστικό Μανιφέστο, όταν αυτό δημοσιεύτηκε τελικά το 1848» Είναι πολύ ενδιαφέρον να εξετάσει κάποιος τις διασυνδέσεις κι ομοιότητες Γαλλικής και Κομμουνιστικής επανάστασης !!!!
Ας ξαναθυμηθούμε τι λεει ο Albert Pike:
Ο Albert Pike Ελευθεροτεκτων (sic), Ιλουμινατος (ακόμα πιο sic) και Σατανιστής (πολλά sic) έθεσε τις προδιαγραφές των ΤΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ τον 19ο αιώνα (το 1871). Οι δυο προηγούμενοι έγιναν όπως τα προδιέγραψε. Αναμένουμε τον τρίτο και ας δούμε τι λέει επ’ αυτού ο πολύς κ.κ. Pike. Αυτό είναι ένα μέρος της επιστολής που έχει σταλεί το 1871 από τον Albert Pike, έναν κυρίαρχο Grand Commander του σκωτικής Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων στην Αμερική, προς τον Giuseppe Mazzini, τον «επαναστατικό» Illuminati στην Ιταλία.  Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα της  …
«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την  «Agentur» των «Illuminati» μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλληλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό, θα περιορίζονται στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης.
Εμείς θα απελευθερώσουμε τους Νιχιλιστές (μηδενιστές) και τους άθεους, και θα προκαλέσουμε ένα τεράστιο κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δείξει στα έθνη ξεκάθαρα και σε όλη του τη φρίκη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, που είναι η προέλευση όλων των αγριοτήτων και των πιο αιματηρών αναταραχών.
Στη συνέχεια παντού, οι πολίτες υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, του οποίου τα θεϊκά αποστάγματα θα μείνουν από τη στιγμή εκείνη δίχως πυξίδα ή κατεύθυνση, με αγωνία για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιο σημείο να καταστήσει ως λατρεία, θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί επιτέλους σε κοινή θέα. Αυτή η εκδήλωση θα είναι αποτέλεσμα της γενικής αντιδραστικής κίνησης που θα προκύψει από την καταστροφή του Χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα και τα δύο»
Εωσφόρο, δεν εννοούν τον γνωστό και διάσημο σατανά του χριστιανισμού αλλά τον Άχριμαν! Ένας από την περίφημη (Κοσμική Τριάδα) ή αν προτιμάτε (Εωσφόρος, Χριστός, Άχριμαν). Ψάξε, Ψάξε να μάθεις, τι παίζεται όχι πίσω από την πλάτη σου, αλλά μπροστά στα μάτια σου.
Suncruiser η «συγκομιδή» και τα «κουκούλια» με τις βλέννες, ψάξτε την Αρχαίο-Ελληνική λέξη «στασι» (όχι δεν έχει γραμματικό λάθος) για 5 δις ανθρώπων, είναι κοντά με τον Γ΄ παγκόσμια πόλεμο επί των θυρών.
Το σώμα μας καταλαβαίνει τα πάντα, η ψυχη μας καταλαβαίνει τα πάντα, το μυαλό μας ειναι παντελώς άχρηστο, βασίζεται μόνο στις απόλυτες ψευδαισθήσεις. Καλή πορεία λοιπόν με την συντροφιά του μυαλού σας. Αποφασίστε ν’ ακούσετε το σώμα σας ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, αποφασίστε ν’ ακούσετε την ψυχη σας ΑΝ ΕΧΕΤΕ !
Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!
Έτσι για να μην καταλάβουμε τίποτα μας προκαλούν οικονομική κρίση, διπλασιάζουν τα διόδια, ακριβαίνουν το πετρέλαιο, με περσινή απόφαση της Μπίλντμπεργκ. Έτσι άρχισε ήδη η γκετοποίηση του ανθρώπου. Μετά τον προσχεδιασμένο από το 1843 παρακαλώ, 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τις αρρώστιες και τις φυσικές και τεχνητές καταστροφές θα απομείνουν 500 ή πολύ λιγότερα εκατομμύρια άνθρωποι σε πρωτόγονη κατάσταση. Η Ανθρωπότητα επαναλαμβάνεται και δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε και η τελευταία.
Τότε θα βγουν ξανά από τις υπόγειες βάσεις στις οποίες κατεβαίνουν τώρα και θα παριστάνουν τους θεούς. Ξανά, θα μας διδάξουν την γεωργία, τις τέχνες, τα γράμματα κλπ. Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Τίποτα διφυείς; Έχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν και τα σημάδια υπάρχουν, παρά την προσπάθεια του Smithsonian να τα εξαφανίζει συστηματικά.
Μετά ενοχλείσθε ανθρώπινα ζώα, που σας αποκαλούν ΠΡΟΒΑΤΑ !! πολιτικά, χριστιανικά και ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
Νεοελληναράδες  που γονατίζετε  στις εκκλησίες και προσκυνάτε -αν είναι δυνατόν- τον Μωυσή, τον Αβρααμ, τον Ιακώβ, τον Ιωσήφ, την Μαρία, τη Μάρα και τη Σάρα !!!! … όλα αρχαιοελληνικά ονόματα  !
Θα σας πω- αν ενδιαφέρεστε – τι θέλουν, τι επιδιώκουν και πως τα σχέδια τους ευοδώνονται και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς. Θέλουν μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, ένα αμάλγαμα όλων των λαών και την δημιουργία ενός νέου υβριδίου, την Γκρίζα Φυλή. Για να το καταφέρουν δεν διστάζουν μπροστά σε εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα και γιατί να διστάζουν αφού δεν είναι άνθρωποι και μας βλέπουν σαν αριθμούς.
Να μην ξαφνιάζεστε που δεν δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για την ζωή σας τον «πολιτισμό» σας και σας υπολογίζουν σαν χρήμα, σαν αριθμούς. Λογικό είναι, για τον τρόπο που σκέφτονται και τις εντολές που ακολουθούν, είναι στην φύση τους που δεν είναι ανθρώπινη, όπως την αντιλαμβανόμστε εμείς. Διάβασε την Λασέρτα η συνέντευξη μιας ερπετοειδούς. 
Διάβασε οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας και σκέψου πως και στην πολυδιαφημισμένη Γαλλική Επανάσταση που χύθηκαν τόνοι αίματος, γκιλοτίνες χρησιμοποίησαν και υπάρχει λόγος που ετοιμάζονται να το ΞΑΝΑ κάνουν.
Τι επιδιώκουν να πετύχουν; Ενεργοποιούν το φονταμενταλιστικό Ισλάμ στο Βορειοαφρικανικό τόξο εδώ και δύο χρόνια, Λιβύη, Αίγυπτος, τώρα και στην Συρία, με κάμποσους ακόμη να ακολουθούν, για να εξαφανίσουν την λευκή φυλή. Η γροθιά που θα διαλύσει τα πάντα, ο καταλύτης, είναι η Κίνα. Την Κίνα την «φτιάξανε», δίνοντάς τους δωρεάν τεχνολογία μέσω των πολυεθνικών εταιρειών, ενώ ο υπόλοιπος «πολιτισμένος» κόσμος ασχολούταν με την ψευδή ποιότητα της ζωής του, μέχρι που αυτή η «ποιότητα» σαν άλλη μια ψευδαίσθηση, έγινε ταφόπλακα κι είναι έτοιμη να πέσει στο κεφάλι του. Είναι να γελά κανείς με αυτά που παρατηρεί γύρω του και είμαι απόλυτα σίγουρος πως κάποιοι γελούν πολύ, μα ΠΟΛΥ, με τον «πολιτισμένο» άνθρωπο. Διάβασε ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ και Χαλιφάτο.
Τώρα επί της ουσίας του άρθρου… τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα γεμάτα δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα αποτελέσματα, δεν τα φτιάχνουν για ανθρώπους, τουλάχιστον όπως τους γνωρίζουμε,  αλλά γι αυτήν την νέα γκρίζα φυλή που ετοιμάζουν και που θα τρέφεται αποκλειστικά με αυτά τα χημικά φάρμακα. Αυτό το νέο είδος γκρίζου ανθρώπου που ετοιμάζουν, δεν θα μπορεί να τραφεί με τις τροφές που τρως εσύ σήμερα, θα πεθαίνει, όπως εσύ δεν τρέφεσαι με τις τροφές που έτρωγε η γιαγιά σου και που κι αυτη θα πέθαινε αν έτρωγε, αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς τροφή …και μιλώ για μόλις δυο γενιές !!!
Φτιάχνουν το νέο είδος ανθρώπου της γκρίζας φυλής, εξαλείφουν τις υπόλοιπες και ταυτόχρονα ετοιμάζουν και την τροφή του, λογικό ακούγεται. Άλλωστε το χουν ξανακάνει και ξέρουν πως να το ξανακάνουν. Γι αυτό τόση πρεμούρα με την πολυπολιτισμικότητα, τους ομοφυλόφυλους για να μην υπάρχουν ορατά οφθαλμοφανή σημάδια του ποιός είναι τι και η αλλαγή να γίνει όσο μπορεί πιο αθόρυβα. Μην με ρωτήσεις «ποιοί είναι αυτοί που φτιάχνουν;» να υποθεσω πως γνωρίζεις την σπηλιά του Πλάτωνα  και διαβάζεις terrapapers !
Το άρθρο είναι γεμάτο συνδέσμους από τα χιλιάδες σχετικά άρθρα του terrapapers.com μελέτησε τους και δημιούργησε ένα ΔΙΚΟ ΣΟΥ συμπέρασμα, μια ΔΙΚΗ σου ΑΠΟΨΗ επί του θέματος, πρόκειται για την δική σου ΖΩΗ αν δεν αναλάβεις την Ευθύνη της κινδυνεύεις να την χάσεις. Διάβασε ακόμα και ΔΡΑΣΕ όσο κι ΑΝ προλαβαίνεις.
«Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε ότι το άπειρο στροβίλισμα του θανάτου και της γέννησης, απ’ όπου δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε, είναι δική μας δημιουργία, δική μας αναζήτηση»
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, ακολουθεί άμμος και αίμα
Το παρασύνθημα είναι Νέμεσις!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα