Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Μόλις μάθετε πόσο ισχυρό είναι αυτό το ρόφημα, θα θελήσετε να το πίνετε καθημερινά!

Αγγούρι Νερό


Η ζέστη του καλοκαιριού είναι σχεδόν εδώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους όλοι θέλουμε μια νόστιμη κρύα απόλαυση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το  αγγουρόνερο!
Εκτός από το γεγονός ότι αυτό το ποτό θα σας δώσει τη μέγιστη συχνότητα ανανέωσης, θα είναι επίσης μεγάλος σύμμαχος στον αγώνα κατά της κυτταρίτιδας και του υπερβολικού βάρους.
Το νερό δεν περιέχει θερμίδες, ενώ ένα αγγούρι, κατά μέσον όρο περίπου 50 θερμίδες, γεγονός που καθιστά αυτό το ρόφημα καλύτερα από κάθε είδους αρωματισμένο νερό.
Το αγγούρι θα σας βοηθήσει να μειώσετε το αίσθημα της πείνας, κάτι που βοηθά αυτόματα στην καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους.

Επίσης, πίνοντας μόνο 2-3 ποτήρια την ημέρα, αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε θετικά αποτελέσματα, όταν πρόκειται για την υγεία του δέρματος. Αυτό οφείλεται στο ότι το ρόφημα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, όπως Α και D.
Πώς να ετοιμάσετε το δροσιστικό ποτό;
Συστατικά που απαιτούνται:
- 2 λίτρα νερό
- 1 μεγάλο αγγούρι
Μέθοδος παρασκευής:
Κατ 'αρχάς, πλένετε το αγγούρι, να θυμάστε να μην το ξεφλουδίζετε, και το κόβετε σε λεπτούς κύκλους. Στη συνέχεια, ρίχνετε το νερό σε μια γυάλινη κανάτα και προσθέτετε τις κυκλικές φέτες αγγουριού σε αυτό. Αφήνετε το μείγμα να παραμείνει σε ακινησία για αρκετές ώρες προτού αρχίσετε να το καταναλώνετε.
Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε λάιμ, λεμόνι, μέντα ή κάποια άλλα συστατικά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα