Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Εξεταστική για παράτυπα χεσίματα αστυνομικών ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

060_zoi-konstantopoulou-astynomikos
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τους αστυνομικούς!
Tη σύσταση εξεταστικής επιτροπής με την ονομασία «Επιτροπή Αλήθειας Αστυνομικών Κοπράνων» ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η Πρόεδρος της Βουλής υποσχόμενη την πλήρη διερεύνηση όλων των καταγεγραμμένων περιστατικών παράτυπης αφόδευσης αστυνομικών εντός του ελληνικού κοινοβουλίου.
Για την επιτροπή μάλιστα έχει ήδη φτιαχτεί διαφημιστικό σποτ με το σύνθημα «Έλεγξέ το – Ξέχεσέ το κι άμα λάχει στο WC λουκέτο».
Παράλληλα, όπως ενημέρωσε τους παριστάμενους βουλευτές έχει ήδη ζητήσει να πάρει στα χέρια της το πλήρες οπτικοακουστικό υλικό των καμερών ασφαλείας που βρίσκονται στο εσωτερικό του κοινοβουλευτικού WC.

«Τα τάγματα αφόδευσης θα συντριβούν!» βροντοφώναξε από το βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.
Ακολουθούν τα σημαντικότερα κομμάτια αυτής:
«Όλο το προηγούμενο διάστημα οι τουαλέτες της Βουλής γίνονταν καθημερινά έρμαιαταγμάτων αφόδευσης από αστυνομικά όργανα που βάζαν τις φυσικές τους ανάγκες πάνω από τις ανάγκες του λαού.
Όλα τα αστυνομικά όργανα που έχεζαν ή κατουρούσαν εντός του ναού της δημοκρατίας παραβιάζοντας κατάφωρα έναν χώρο ασύλου, θα ταυτοποιηθούν από τις κάμερες και θα λογοδοτήσουν στην επιτροπή.
Υπάρχουν εκατοντάδες αυτόπτες αλλά και αυτήκοες μάρτυρες της βρώμικης αυτής -τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά- αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Πολίτες της διπλανής πόρτας που έτυχε να διέρχονται από τους δρόμους πέριξ του κοινοβουλίου υποχρεώνονταν -σε καθημερινή βάση- να ακούνε τα αστυνομικά κλανίδια και βογγητά ανακούφισης αστυνομικών που το έργο τους περιορίζόταν στη φύλαξη της Βουλής και μόνο.
Η συντριπτικά μεγαλύτερη ποσότητα αστυνομικών κοπράνων και ούρων που έχουν αφεθεί στις συγκεκριμένες τουαλέτες είναι επαχθής και επονείδιστη και οι φορείς της θα βρεθούν και τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Και το τελευταίο δεν είναι ευχή!
Είναι υπόσχεση!»
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα