Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΟΜΠΙ


Φρίκη! Κατασκεύασαν με προηγμένες τεχνικές κλωνοποίησης 250.000.000 ζόμπι, προγραμματισμένα να επιτίθενται εναντίον ανθρώπων, να ξεσκίζουν τις σάρκες τους και να πίνουν το αίμα τους!
- Μεταξύ άλλων σε προχθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του ο David Wilcock ανέφερε:
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΖΟΜΠΙ
Η βρωμερή Cabal-ιστική κλίκα ήταν πολύ καινοτόμος στα πλαίσια των προσπαθειών της να βρει τρόπους μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη.
- Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές κλωνοποίησης, κατασκεύασε 150 εκατομμύρια ανθρώπους - ζόμπι σε υπόγειες βάσεις δυτικά των Ορέων στις ΗΠΑ και άλλα 100 εκατομμύρια στην Ευρώπη.

Μοιάζοντας περισσότερο ή λιγότερο με τους απλούς ανθρώπους και όχι όπως τους βλέπουμε στις ταινίες, οι άνδρες θα φορούσαν τυπικά ένα μπλε τζιν και ένα καρό πουκάμισο.
Αφού τους μετέδιδαν έναν περίεργο μολυσματικό ιό που μπορούσε να τους κάνει να αιμορραγούν από κάθε σημείο του σώματος τους, συμπεριλαμβανομένων και των νυχιών τους, τα είχαν προγραμματίσει να έχουν μια ακόρεστη δίψα αίματος και σάρκας και να επιτίθενται και να τρώνε άλλους ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν τη μόλυνση. Όταν οι κανονικοί άνθρωποι θα έρχονταν σε επαφή με τους παθογόνους ιούς στο αίμα τους, θα πέθαιναν με φρικτό θάνατο μέσα σε 24 ώρες.
Απλά αν κάποιος γρατζουνιζόταν από τα νύχια ενός από αυτά τα όντα, θα ήταν αρκετό για να προκληθεί ο θάνατος του!
Η σκοτεινή Cabal-ιστική κλίκα κατασκεύασε επίσης ένα αερόλυμα που μπορούσε να ψεκαστεί πάνω από μια περιοχή όπου θα κυκλοφορούσαν αυτά τα "ζόμπι" προκαλώντας το θάνατο τους. Διαφορετικά ο μόνος τρόπος για να σκοτωθούν αποτελεσματικά από τον απλό κόσμο, θα ήταν μόνον με τον αποκεφαλισμό τους..



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα