Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Αν κάνεις αυτά θα πεις για πάντα αντίο στην κακοσμία των ποδιών

Ειδικά το καλοκαίρι, η κακοσμία των ποδιών είναι ένα από τα βασικά προβλήματα των αντρών. Αν, λοιπόν, και τα δικά σου πόδια μυρίζουν πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά και να σου δώσουμε πολλές σοβαρές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.

Τι μπορείς να κάνεις για να απαλλαγείς από την κακοσμία των ποδιών;

  1. Κράτησε τα πόδια σου συνεχώς στεγνά: Αν θες να πόδια σου να μην μυρίζουν πρέπει να προσέχεις πολύ την υγρασία που μπορεί να έχουν. Σκούπισε τα, λοιπόν, καλά και μην ξεχνάς τα κρυφά σημεία, όπως είναι και κενό ενδιάμεσα στα δάκτυλα.
  2. Μην ξεχνάς να φοράς πάντα βαμβακερές κάλτσες: Ειδικά αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την κακοσμία των ποδιών δεν επιτρέπεται να ξεχνάς τις κάλτσες. Αυτές απορροφούν τον ιδρώτα και βοηθούν το πόδι να αναπνεύσει.
  3. Σκούπισε τις πατούσες σας με καθαρό οινόπνευμα: Μετά το μπάνιο σου και αφού έχεις σκουπίσει καλά τα πόδια σου πάρε μικρή ποσότητα οινοπνεύματος στις πατούσες και κάνε απαλό μασάζ. Το αλκοόλ του οινοπνεύματος εξουδετερώνει τους μικροοργανισμός και κάνει καλό στην κακοσμία των ποδιών.
  4. Βγάλε έξω τα παπούτσια να αερίζονται: Τα παπούτσια σου μετά από τις πολλές ώρες που τα φοράς έχουν ποτίσει με ιδρώτα. Βάλε τα, λοιπόν, στο μπαλκόνι και άσε τα να αεριστούν καλά.
  5. ipop
  6. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα