Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σκασμένες φτέρνες: Τρεις σπιτικές συνταγές για άμεση αντιμετώπιση




Οι σκασμένες φτέρνες αποτελούν το νούμερο ένα γυναικείο πρόβλημα  ιδίως το καλοκαίρι λόγω της αντιαισθητικής εικόνας που παρουσιάζουν τα πόδια.
Το σκάσιμο στις φτέρνες προκαλείται επειδή στο σημείο αυτό ασκείται η μεγαλύτερη πίεση του σώματος.
Μπορείτε να απαλύνετε τον πόνο και την αντιαισθητική τους εμφάνιση με τη  σωστή ενυδάτωση.
Διορθωτικά μέτρα για σκασμένα πέλματα
Μάθετε ποιες είναι οι πιο κοινές θεραπείες για τις σκασμένες φτέρνες
 Ελαφρόπετρα
Χρησιμοποιήστε άφθονο ζεστό νερό και σαπούνι για να μαλακώσει το δέρμα των ποδιών σας. Στη συνέχεια, βρέξτε την ελαφρόπετρα και τρίψτε κατά μήκος των περιοχών όπου έχετε ξηρό, σκασμένο δέρμα. Αυτό θα βοηθήσει να απαλύνει την περιοχή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα εξειδικευμένο πόδι ενυδατώνει από ζεστό νερό, βαζελίνη και ένα ενυδατικό σαμπουάν, πριν να χρησιμοποιήσετε την ελαφρόπετρα. Παρακολούθηση αυτού του δύο φορές ημερησίως θεραπεία με την ενυδατική λοσιόν.
Ενυδατώστε τα πόδια σας και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την ελαφρόπετρα για να απομακρύνετε όλα τα νεκρά κύτταρα. Χρησιμοποιήστε ενυδατική λοσιόν. Επαναλάβετε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.
Λευκό ξύδι
Ρίξετε ένα τέταρτο φλιτζάνι λευκό ξίδι σε ζεστό νερό. Αφήστε τα πόδια σας  για 10-15 λεπτά κάντε απολέπιση με μια ελαφρόπετρα και απλώστε στη συνέχεια μια ενυδατική κρέμα. 
 Χυμός Λεμόνι
Προσθέστε το χυμό λεμονιού σε ζεστό νερό, μουλιάστε τα πόδια σας, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα από  τη φτερνα σας.
τακούνια σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και παπάγια, πουρέ σε μια κόλλα και πιέζεται σε ραγισμένα πόδια σας. Ξεπλύνετε τα πόδια σας, στη συνέχεια, ενυδατώνουν.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα