Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Αθώος ο Στρος Καν για την υπόθεση του “Ντοντό του Νταβατζή”

Αθώος ο Στρος Καν για την υπόθεση του “Ντοντό του Νταβατζή”

Αθώος κρίθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής για την κατηγορία της μαστροπείας σε σεξουαλικά πάρτι, που έγιναν εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και πιθανός διεκδικητής της προεδρίας στη Γαλλία, από δικαστήριο της χώρας.
Με την απόφαση, που απαλλάσσει τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ από την κατηγορία για τα «όργια» μεταξύ του 2008 και του 2011 στη Λιλ, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και την Ουάσινγκτον, μπαίνει ένα τέλος στη δικαστική περιπέτεια του Στρος Καν, που διήρκεσε τέσσερα χρόνια.
Το δικαστήριο της Λιλ αθώωσε και τον έταιρο κύριο κατηγορούμενο στην ίδια υπόθεση, “Ντοντό τον Νταβατζή”, έναν ιδιοκτήτη οίκου ανοχής, που έχει στο ενεργητικό του καταδίκες και έχει εκτίσει δύο φορές ποινή φυλάκισης για μαστροπεία.

Τον Φεβρουάριο, ο εισαγγελέας είχε προτείνει την αθώωση του 66χρονου Στρος-Καν λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Εννέα ακόμη άτομα κρίθηκαν αθώα για την ίδια υπόθεση.
Η υπόθεση ξεκίνησε το 2011, μετά από καταγγελίες που έκανε καμαριέρα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα