Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τέσσερεις τροφές που δεν πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο!

τέσσερις-συστατικά-που-πρέπει-δεν-να-είναι αποθηκευμένα-in-the-ψυγείο


Το ψυγείο είναι μια συσκευή που, χάρη στη δυνατότητα του να μειώνει τη θερμοκρασία, διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και υγιεινά. Είναι καλό να διατηρείτε κάποιες τροφές στο ψυγείο, αλλά υπάρχουν τροφές οι οποίες, εφόσον διατηρούνται στο ψυγείο, χάνουν τη γεύση τους και μειώνεται η αντοχή τους. Εδώ είναι τέσσερις τροφές που διατηρούμε στο ψυγείο ενώ δεν χρειάζεται.

Κρεμμύδι
Τα κρεμμύδια πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα πλεκτό σάκο σε θερμοκρασία δωματίου. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να φυλάσσονται κοντά σε πατάτες, επειδή απελευθερώνουν αέρια και  επιταχύνουν τη διαδικασία της σήψης.
Σκόρδο
Το σκόρδο πρέπει να αποθηκεύεται όπως το κρεμμύδι - σε θερμοκρασία δωματίου σε πλεκτό σάκο.
Πατάτα
Οι πατάτες θα πρέπει να φυλάσσονται σε σκοτεινό και ξηρό μέρος περίπου σε θερμοκρασία δωματίου. Η χαμηλή θερμοκρασία καταστρέφει την γεύση της πατάτας.
Ντομάτα
Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι την διατηρούν στο ψυγείο, αλλά έτσι οι ντομάτες χάνουν τη γεύση τους.Αυτός είναι ο λόγος που οι ειδικοί συστήνουν οι ντομάτες να διατηρούνται σε μια πλαστική σακούλα σε θερμοκρασία δωματίου. Αν θέλετε οι ντομάτες να ωριμάσουν αποθηκεύστε τες σε μία χάρτινη σακούλα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα