Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ - ΕΩΣΦΟΡΟΣ



Φωτογραφία του Nicos Kastanias.
Μέγας βιολόγος της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε". Κατά την λήξη της δυναστείας του Ουρανού, ο οποίος ηγήθηκε της 1ης Αποστολής της Αυτοκρατορίας, ο Προμηθέας ηγήθηκε Αποστολής η οποία έφερε το δικό του όνομα "Προμηθεύς" και η οποία ήταν τμήμα γιγαντιαίου προγράμματος εποικισμού πλανητών του δικού μας Σπειροειδή Γαλαξία, με την κωδική ονομασία "Εωσφόρος". Στον πλανήτη μας έφτασε με το σκάφος "Φορωνίς" και σκοπός του ήταν η πνευματική προώθηση του ανθρώπου. (-80.000 χρ.)
Κατά την Μεγάλη Αποστασία του Κρόνου εναντίον της Αυτοκρατορίας, συνεργάστηκε μαζί του και υπάκουσε στις εντολές του. Αργότερα προσχώρησε στις δυνάμεις του Διός, απολογήθηκε στον Δία για την συνεργασία του με τον Κρόνο και ο Ζευς του παραχώρησε βιολογικό εργαστήριο στον Καύκασο, για να επαναφέρει τον άνθρωπο στα βιολογικά πρότυπα της Αυτοκρατορίας, διορθώνοντας τις γενετικές επεμβάσεις και ατέλειες που του επέφερε η Μεγάλη Αποστασία.

Ο Προμηθέας προσέφερε τα πάντα στον άνθρωπο. Του καλλιέργησε την σκέψη ώστε να έχει την ικανότητα να συνθέτει και να οδηγείται σε συνεχή βελτίωση.
Του εμφύσησε το αθάνατο φως της ψυχής και τον θεϊκό σπινθήρα του πνεύματος.
Του εμφύτευσε την επιθυμία της γνώσης, ώστε να επωμισθεί μέρος της δημιουργίας και να επιβιώσει αυτόνομα.
Έβγαλε τον άνθρωπο από τα σπήλαια και τον έμαθε να κατασκευάζει καταλύματα. Τον έμαθε να μιλά, να γράφει, να μετρά και να καλλιεργεί την γη. Του δίδαξε αστρονομία, μεταλλουργία, ψάρεμα, κτηνοτροφία. Τον έκανε ένα λαμπρό ον, αντάξιο με τα αρχικά πρότυπα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε"..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα