Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Η ΓΚΕΙΣΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ


Κανένα ζώο δεν πηδάει τελετουργικά. Για να ζευγαρώσει το αρσενικό θα ορμήξει στο θηλυκό και η δουλειά θα γίνει διότι αυτό είναι η επιταγή της φύσης. Μιλάει το ένστικτο, οι ορμές, η Εντολή στο κάθε ζώο να πολλαπλασιαστεί, να μη μείνει ρέστο το είδος του σκύλου, της γάτας, του ερπετού, του τρωκτικού, του πτηνού, του όποιου.
Και στον τρόπο που γαμάει διαφέρει από το ζώο το δίποδο, ο άνθρωπος. Δεν κάνει σεξ μόνο για να τεκνοποιήσει. Η συνουσία, πιο σωστά η ερωτική πράξη, προσφέρεται στην αναζήτηση της υπέρτατης σαρκικής ηδονής και της πνευματικής απελευθέρωσης. Η ιεροτελεστία στο σμίξιμο του άνδρα και της γυναίκας, να ξέρουμε τι λέμε, ήταν υπόθεση της Ανατολής. Της κίτρινης φυλής.
Ο άνθρωπος άνοιξε την πόρτα της Ιστορίας με τον πνευματικό και πολιτιστικό οπλισμό της αρχαίας Ελλάδας, για να κάνουμε ταμείο. Ο Έλληνας, όμως, όλα εκείνα τα τεράστια μυαλά στους αιώνες πριν τον χριστιανισμό, ήταν ΦΩΣ. Καμμία σχέση με μυστικισμό.
Κινέζοι και γιαπωνέζοι, αυτοί οι σχιστομάτηδες ήταν εκείνοι που την έψαξαν τόσο στις πολεμικές τέχνες, στις κρυφές δυνάμεις και αδυναμίες του σώματος, όσο και στις εγκεφαλικές απολαύσεις ασιατικού τύπου από long play συνουσίες.
Πρώτα δυτικοποιήθηκε η Ιαπωνία, η χώρα που ανέδειξε με κώδικες συμπεριφοράς την γκέισα. Την γυναίκα που σε υψηλό επίπεδο είναι καθηγήτρια στην επαφή, παρεϊστικη και σεξουαλική, με τον άνδρα, που δεν είναι ούτε σύζυγος, ούτε γκόμενός της. Στο λούκι της δυτικοποίησης μπήκε τα τελευταία 30-40 χρόνια και η Κίνα. Ο γαμημένος καπιταλισμός.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι μισοί Ιάπωνες, άνδρες και γυναίκες, παντρεμένοι και μη, έχουν ξεχάσει τι θα πει γαμήσι. Δεν κάνουν σεξ. Γιατί το βαριούνται. Γιατί ούτε καν το σκέπτονται. Ο λόγος; Ο γαμημένος καπιταλισμός.
Τρέχει ο άλλος και η άλλη για το μεροκάματο. Σκοτώνεται στο εργοστάσιο, στο δρόμο, στο γραφείο. Το ομολογούν οι ίδιοι. Επιστρέφουμε σπίτι εξαντλημένοι. Το τελευταίο που σκεπτόμαστε είναι το γαμήσι. Γι' αυτό σύμφωνα με τις προβλέψεις σε 50 χρόνια στην Ιαπωνία θα μειωθεί ο πληθυσμός κατά το ένα τρίτο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα