Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Θαύμα σε ένα ποτήρι: Καταναλώνοντας αυτό το ρόφημα καθημερινά θα βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας!

θαύμα-in-a-glass-πόσιμου αυτό-ποτών-ημερήσια-θα-βελτίωση-σας-σώμα-εμφάνιση


Αν θέλετε να χάσετε κάποιο βάρος μέσα σε πέντε ημέρες, πίνετε αυτό το ρόφημα, παρασκευασμένο από ένα ματσάκι μαϊντανό, 200-300 γραμμάρια νερό και τον χυμό ενός λεμονιού.
Αυτή το απλό και αποτελεσματικό ποτό θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους. Ο φρέσκος χυμός μαϊντανού έχει ιδιότητες που βοηθούν την ροή του οξυγόνου στο σώμα, καθώς και την κανονική λειτουργία των επινεφριδίων και των θυρεοειδών αδένων.
Ο μαϊντανός είναι εξαιρετικός για την καταπολέμηση των πετρών στα νεφρά και είναι πολύ αποτελεσματικός για την υγεία των ματιών σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι πάρα πολύ φρέσκος ​​χυμός μαϊντανού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το νευρικό σύστημα. Όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, ο χυμός μαϊντανού είναι εξαιρετικά χρήσιμος όταν παρασκευάζεται σε συνδυασμό με άλλους χυμούς.

Μέθοδος παρασκευής:
Πλένουμε καλά τον μαϊντανό και τον βάζουμε σε ένα μπλέντερ, προσθέτουμε τον φρεσκοστυμμένο χυμό ενός λεμονιού, και επίσης προσθέτουμε το νερό. 
Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά καλά και το ρόφημα είναι έτοιμο για κατανάλωση. 
Το πίνουμε το πρωί με άδειο στομάχι. 
Προετοιμάζετε και πίνετε τον χυμό αυτό μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, και στη συνέχεια κάντε  ένα διάλειμμα 10 ημερών πριν επαναλάβετε την όλη διαδικασία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα