Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Και ο Ομπάμα πίνει μπύρες με τη Μέρκελ στην ηλιόλουστη Γερμανία!



Μπύρες, βαυαρέζικες στολές και … πολύ ήλιο είχε η υποδοχή Ομπάμα στη Βαυαρία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έφθασε σήμερα στη Βαυαρία για να μετάσχει στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Eπτά (G7). Στα θέματα που θα επικεντρωθεί είναι η βία που μαστίζει την ανατολική Ουκρανία αλλά και οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση της ελληνικής κρίσης χρέους.
Μόνο της κρίσης χρέους της Ελλάδας και όχι της κρίσης καιρού. Όπως και την άλλη φορά, στην προηγούμενη επίσκεψη του Ομπάμα στη Γερμανία της Μέρκελ, ο Ομπάμα εθεάθη άνευ σακακίου γιατί… δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, το κλίμα της Γερμανίας τελευταία “μεντιτερανεύει”!!! Ναι, γίνεται πιο Μεσογειακό, ενώ τα μεσογειακά και ειδικά της Ελλάδας, ανήκουν πλέον στο εμπάτε σκύλοι ψεκάστε και λογαριασμό μην δώσετε! Κρύο καλοκαιριάτικα, αφρικάνικη σκόνη όποτε τους καπνίσει, ξαφνικά ζέστη για ένα 24ωρο και μετά ξανά μανά ζγκαντάψξ!
Αυτά τα καλά έχει η παγκοσμιοποίηση! Ό,τι καλό έχεις το μοιράζεσαι. Έτσι τώρα δώσαμε λιακάδα και πήραμε… σςςς… πιπέρι!

Κι εγώ τα λέω, αλλά ευτυχώς και πολλοί τα ακούνε. Είχαμε κι επίσκεψη σήμερα, από καιρικό παπαγαλάκι βεληνεκούς! Το weather in Greece επισκέφτηκε τη σελίδα μας για να σχολιάσει με άκρως επιστημονικό τρόπο το άρθρο που γράψαμε για την κακοκαιρία που δέρνει μόνο την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη
weather in Greece
Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, είπε τον μονόλογο του και δεν δέχτηκε το ποστ στη δική του σελίδα. Κι επειδή έχω αποκτήσει πείρα από τη συμπεριφορά των διαφόρων πτηνών -κότες, παπαγαλάκια κλπ- ήξερα ότι θα σβήσει στη συνέχεια και το δικό του και πρόλαβα και το έκανα screen save.
Όμως στο δικό μου το “τρομερό άρθρο”, ένας μετεωρολόγος που έκανε τόσο κόπο να έρθει και να σχολιάσει, θα περίμενε κανείς μια πιο επιστημονική αντιπαράθεση από τον χαρακτηρισμό του ψεκασμένου. Αλλά… απορία ψάλτου, βηξ!
Δεν βαριέσαι… δεν πειράζει, εβίβα σ’ αυτούς, εβίβα στον Ομπάμα, εβίβα στη Μέρκελ, εβίβα στου G7 που θα ‘λύσουν’ και το Ουκρανικό που δημιούργησαν, εβίβα όλοι! Ρόδα είναι και γυρίζει. Μπορεί να αργεί, αλλά… γυρίζει. Πάντα!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα